02 - Senior  sportief actief 2e week

Open dag van Tennisvereniging Mijdrecht


Geplaatst op: 17 maart 2012

Op zondag 25 maart organiseert Tennis Vereniging Mijdrecht een open dag. Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan' kunnen volwassenen en kinderen op een leuke manier kennis maken met de tennissport en met de vereniging.
Na de ontvangst vanaf 12.30, wordt om 13.00 uur gestart met een demonstratie door vier getalenteerde spelers van de vereniging. Zij zullen een zogenaamde supertiebreak spelen. Daarna kunnen alle deelnemers de eerste kneepjes van de tennissport leren kennen tijdens een clinic. Deze wordt gegeven door de professionele trainers van tennisschool Tennis Actief. Voor rackets wordt gezorgd. De middag eindigt rond 16.00 uur.

Tennis Vereniging Mijdrecht bestaat al bijna 50 jaar en is uitgegroeid tot een echte familieclub. Met meerdere families waar drie generaties enthousiaste leden van de vereniging zijn is TVM een plek waar men niet alleen graag komt om te sporten, maar ook voor een gezellig samenzijn in het clubhuis. Naast veel ruimte voor de recreatieve tennisser is er echter ook veel aandacht voor de fanatieke wedstrijdspeler. Zo komt het eerste damesteam al vele jaren uit in de eredivisie en speelt het eerste herenteam in de overgangsklasse.

Wilt u meedoen aan de open dag? Hoewel vooraf aanmelden niet verplicht is, is het fijn als wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen. Stuur daarom een mail naar richardvdsluijs@ziggo.nl of bel met 0297-272142. Trek sportieve kleding aan en zorg voor sportschoenen met licht profiel. Op www.tvm-mijdrecht.nl vindt u nog meer informatie over de open dag, de kennismakingstarieven voor nieuwe leden en over de vereniging. Graag verwelkomen wij u op 25 maart!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open dag van Tennisvereniging Mijdrecht

Op zondag 25 maart organiseert Tennis Vereniging Mijdrecht een open dag. Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan' kunnen volwassenen en kinderen op een leuke manier kennis maken met de tennissport en met de vereniging. Na de ontvangst vanaf 12.30, wordt om 13.00 uur gestart met een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: