Koning op bezoek bij VeenLanden College Mijdrecht


Geplaatst op: 14 december 2016

Koning Willem-Alexander heeft het VeenLanden College in Mijdrecht bezocht. Hij heeft vooral gepraat met leraren.

Op de school werken ze namelijk op een speciale manier waardoor ervaren docenten, beginnende docenten begeleiden bij hun opleiding. Niemand wist dat de koning zou komen, een kwartier van tevoren werd iedereen ingelicht.Burgemeester Divendal was ook bij het bezoek aanwezig.

Aan het  einde van het werkbezoek kregen de jongeren ook nog wat mee van het bezoek van de koning. Leerlingen zagen hem door de gang lopen en riepen naar hem.

Voor de Nieuwjaarsontvangst van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima in januari 2017 worden, naast enkele honderden gasten die de Nederlandse samenleving vertegenwoordigen, dit jaar ook specifiek leraren uit het primair en voortgezet onderwijs uitgenodigd.

Klik hier voor een 360 graden foto met de Koning.Laatst bewerkt op: 20 februari 2017 21:38

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koning op bezoek bij VeenLanden College Mijdrecht

Koning Willem-Alexander heeft het VeenLanden College in Mijdrecht bezocht. Hij heeft vooral gepraat met leraren. Op de school werken ze namelijk op een speciale manier waardoor ervaren docenten, beginnende docenten begeleiden bij hun opleiding. Niemand wist dat de koning zou komen, een kwartier van tevoren werd iedereen ingelicht.Burgemeester Divendal was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: