01 - Nooit Gedacht

Opmaat naar The Passion in De Rank


Geplaatst op: 17 maart 2012

Op 25 maart kan ieder kennismaken met The Passion, de spraakmakende hervertelling van de laatste uren van Jezus in popmuziek. Tijdens een cultureel popevenement op 5 april zullen artiesten als Danny de Munck (Jezus), Berget Lewis (Maria), Frans Bauer (Petrus) en Charly Lusky (Judas ), aan de hand van Nederlandstalig repertoire, het eeuwenoude lijdensverhaal laten zien en horen.

Het spektakel is dit jaar op het Willemsplein in Rotterdam. Vorig jaar was The Passion in Gouda, toen met o.a. Syb van der Ploeg en Do. Het was zeer succesvol, meer dan een miljoen mensen keken er naar op tv en internet. In De Rank gaan we delen van deze uitvoering opnieuw bekijken.
The Passion is bedoeld voor jong en oud. Gelovig of niet gelovig. Het is voor iedereen die houdt van Nederlandse popmuziek. Voor wie graag een goed verhaal houdt. Voor mensen die willen weten wie Jezus is of wat Pasen betekent.
Voelt u zich hierdoor aangesproken, kom dan op zondag 25 maart om 11 uur alvast een voorproefje nemen in De Rank, Prins Bernhardlaan 2 in Mijdrecht. Van harte welkom!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opmaat naar The Passion in De Rank

Op 25 maart kan ieder kennismaken met The Passion, de spraakmakende hervertelling van de laatste uren van Jezus in popmuziek. Tijdens een cultureel popevenement op 5 april zullen artiesten als Danny de Munck (Jezus), Berget Lewis (Maria), Frans Bauer (Petrus) en Charly Lusky (Judas ), aan de hand van Nederlandstalig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: