02 - Senior  sportief actief 2e week

IVN excursie Ridderhofstad Guntherstein


Geplaatst op: 17 maart 2012

De IVN-afdeling De Ronde Venen en Uithoorn houdt op zondag 25 maart om 14.30 u een Stinzenplantenexcursie op het landgoed Guntherstein te Breukelen.
De jonkheer stelt speciaal voor deze gelegenheid zijn privé binnentuin open. Samen met de IVN gidsen wordt gekeken naar de stinzenplanten die in maart al volop in bloei staan. Ook wordt gekeken naar de uitbottende knoppen van bomen en struiken en wordt er gekeken en geluisterd naar vogels. De deelnemers kunnen op eigen gelegenheid naar Guntherstein gaan maar het verdient aanbeveling zoveel mogelijk gezamenlijk te rijden. Daarom verzamelen we om 14 u bij het Oude Spoorhuis op de hoek Demmerik/Spoorlaan.te Vinkeveen.
De excursie is gratis voor IVN-leden; anderen betalen vrijwillig een bijdrage aan het IVN.
Aangeraden wordt om warme kleding en laarzen of stevige schoenen te dragen. Als u een verrekijker hebt, neem die dan mee.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Piet van der Neut, telefoon 0297-261559

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

IVN excursie Ridderhofstad Guntherstein

De IVN-afdeling De Ronde Venen en Uithoorn houdt op zondag 25 maart om 14.30 u een Stinzenplantenexcursie op het landgoed Guntherstein te Breukelen.De jonkheer stelt speciaal voor deze gelegenheid zijn privé binnentuin open. Samen met de IVN gidsen wordt gekeken naar de stinzenplanten die in maart al volop in bloei … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: