Hema

Landelijke politiek wil file N201 Vinkeveen oplossen


Geplaatst op: 16 december 2016

Vinkeveen heeft donderdag bezoek gekregen van Tweede Kamerlid Martijn van Helver. Hij nam een kijkje bij de N201. Dat is één van de grootste knelpunten van de provincie Utrecht.

Dagelijks staan er lange files op de afrit van de A2 richting de N201. Die zorgen volgens het CDA in De Ronde Venen voor levensgevaarlijke sitauties. Martijn van Helvert heeft toegezegd dat hij met het 'knelpuntenplan' de situatie aankaart bij de minister en was blij om met eigen ogen de situatie te kunnen aanschouwen.

"De economie trekt aan maar wij staan in de file, lekker doorrijden is wat we nodig hebben om te zorgen dat de economie blijft draaien. De minister moet meer kijken naar samenwerking met decentrale overheden om te zorgen dat de aansluiting goed geregeld is. Want ook hier blijkt dat nieuw aangelegd asfalt niet altijd de problemen oplost" volgens het Tweede Kamerlid. 

Laatst bewerkt op: 16 december 2016 18:32

Bron: RTV Utrecht / 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Landelijke politiek wil file N201 Vinkeveen oplossen

Vinkeveen heeft donderdag bezoek gekregen van Tweede Kamerlid Martijn van Helver. Hij nam een kijkje bij de N201. Dat is één van de grootste knelpunten van de provincie Utrecht. Dagelijks staan er lange files op de afrit van de A2 richting de N201. Die zorgen volgens het CDA in De Ronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: