Atlantis B1 laat zich niet kennen

Geplaatst op: 19 december 2016

Voor de wedstrijd gaf Kristian Geerdinck de tips door die hij van coaches Lars en Timo had doorgekregen. De wedstrijd begon met in de aanval: Anouk Mollers, Amber van Dijk, Jennifer Veenboer en Tessa Verweij. In de verdediging startte Dennis vd Lindt, Lars vd Sluijs, Fay Trompert en Zoë Trompert.

De B1 begon met goede moed aan de wedstrijd maar het team had het erg lastig. De kansen die ze hadden gingen er maar niet in. De verdediging deed erg zijn best maar liet toch na 20 minuten een doorloopbal door. Het lukte de aanval maar niet om te scoren dus gingen ze de rust in met een 1-0 achterstand.

Na de rust werd Anouk Mollers gewisseld voor Sam Verweij en Jennifer Veenboer voor Nina Baars.  De tweede helft begon gelijk goed want Sam Verweij scoorde met een mooi schot. Het bleef gelijk tot de 2-2, hierna kreeg Atlantis de smaak te pakken en werkten zichzelf op tot een stand van 2-6. (Scores van Dennis, Sam en Fay)

In de slotminuten werd nog een kansje afgemaakt door Roda en werd de wedstrijd beëindigd met een stand van 3-6. Atlantis B1 wil Kristian bedanken voor het coachen en wenst iedereen fijne feestdagen. Zaterdag 7 Januari speelt Atlantis B1 zijn eerste thuiswedstrijd van 2017 om 14.00 uur tegen Swift B1. Wij hopen dat u ons dan weer allemaal komt aanmoedigen.

Het door Mollers waterwerken gesponsorde Atlantis B1 speelde zaterdag 17 december uit in Koog aan de Zaan tegen Roda B2. Coaches Lars Kuijlenburg en Timo Jongerling konden er beide jammer genoeg niet bij zijn dus invaller / oud-coach Kristian Geerdinck ging vandaag met de B1 mee. Voor de wedstrijd gaf … Lees meer »