Spannende korfbalderby eindigt in gelijkspel

Geplaatst op: 19 december 2016

Atlantis begon in de aanval met Marijn Maarsseveen, Felice van der Schaft, Kevin Keijman en Sander van der Sluijs. In de verdediging begonnen Elise van Walraven, Leonie Kruiswijk, Rick Kuylenburg en Davey van Putten.

Atlantis ging goed van start met 2 schoten van Kevin. Na de vakwissel wist ook De Vinken de korf te vinden met een schot. De stand was 1-2. De toeschouwers werden fanatiek. Vooral bij de kant van De Vinken werden ze zenuwachtig en begonnen te toeteren en te trommelen zodra De Vinken gingen aanvallen. Atlantis wist de voorsprong te behouden en bij de rust was de stand 4-5.

Tijdens de rust zei coach Mark Goverse dat hij het een mooie pot vond en dat Atlantis vooral zo door moest gaan. Na nog wat tips was het tijd voor de tweede helft. In de tweede helft ging het gelijk op. Atlantis bleef telkens met 2 doelpunten voor staan. Helaas kwamen De Vinken alsnog langszij en werd de eindstand 11-11.

De volgende wedstrijd van Atlantis A1 word gespeeld op 7 januari in Mijdrecht om 15:00 uur tegen Top/Quoratio A5. Graag ziet Atlantis u daar. Atlantis A1 wenst u een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar.

Laatst bewerkt op: 19 december 2016 14:39

De door Van Walraven gesponsorde Atlantis A1 reisde afgelopen zaterdag 17 december af naar Vinkeveen om de streekderby te spelen tegen De Vinken A1. Deze, voor beide ploegen, spannende wedstrijd werd met een gelijkspel afgesloten. Atlantis begon in de aanval met Marijn Maarsseveen, Felice van der Schaft, Kevin Keijman en … Lees meer »