001 -Brouwer Transport

Zwem- en polovereniging De Amstel bestaat 50 jaar


Geplaatst op: 15 maart 2012

Het jaar 2012 is voor Zwem- en polovereniging De Amstel een bijzonder jaar. Het is dan 50 jaar geleden dat de vereniging werd opgericht. In die vijftig jaar is er veel gebeurd: van het AMVJ-bad in Amsterdam (zie foto), naar het Spetternest en het Burgemeester Kootbad in Uithoorn, het (oude) Sloterparkbad in Amsterdam, de Waterlelie in Aalsmeer, het Veenbad in Vinkeveen en de Otter in Uithoorn.

Totdat in 2010 het Veenweidebad in Mijdrecht werd geopend. De tot dan "zwervende" vereniging kreeg een eigen thuisbad met een schitterend clubhuis met uitzicht op het wedstrijdbad. Een droom die werkelijkheid werd.

Op 13 april 2012 bestaan we dus 50 jaar. Een jubileum dat we groots willen vieren. Alle leden en oud-leden zijn dan ook van harte uitgenodigd op de officiële receptie en tevens reünie die plaatsvindt op zaterdag 14 april, vanaf 15.30 uur in het clubhuis van Zwem- en polovereniging De Amstel in het Veenweidebad aan de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht. Wij nodigen u hierbij uit om met ons te proosten op dit jubileum en op de toekomst van de club! U kunt zich opgeven middels een e-mailbericht naar jubileum@zpv-de-amstel.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwem- en polovereniging De Amstel bestaat 50 jaar

Het jaar 2012 is voor Zwem- en polovereniging De Amstel een bijzonder jaar. Het is dan 50 jaar geleden dat de vereniging werd opgericht. In die vijftig jaar is er veel gebeurd: van het AMVJ-bad in Amsterdam (zie foto), naar het Spetternest en het Burgemeester Kootbad in Uithoorn, het (oude) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: