001 - De Baat

Mijdrecht opgeschrikt door explosie: plofkraak pinautomaat Dorpsstraat


Geplaatst op: 25 december 2016

Kerstnacht zijn veel inwoners van Mijdrecht opgeschrikt door een enorme explosie. In de Dorpsstraat is rond 4.20 uur een pinautomaat van de Rabobank opgeblazen.

De ravage bleek enorm. De hele gevel is eruit geblazen en de deur van een dierenarts ernaast is eruit gevlogen. Ook de winkels aan de overzijde hebben schade door alle brokstukken die zijn rondgevlogen. Boven de pinautomaat woont niemand.

Er raakte niemand gewond. Bij veel winkels en het gemeentehuis ging vanwege de explosie het inbraakalarm af.

Door de recherche is er direct een onderzoek ingesteld, waarbij onder andere met getuigen werd gesproken. Vermoedelijk zijn er meerdere verdachten na de plofkraak op een scooter er vandoor gegaan. Zij zijn gevlucht richting de Hofland en toen de Kerkvaart op. De politiehelikopter werd ook ingezet bij de zoekactie.

Het is onbekend of er iets buit is gemaakt.

Iets gezien?

Heeft u iets gezien of gehoord van de plofkraak of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Bel dan 0900-8844 of geef het anoniem door via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl 

Laatst bewerkt op: 28 december 2016 12:58

Bron: PetersHotnews.nl / Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrecht opgeschrikt door explosie: plofkraak pinautomaat Dorpsstraat

Kerstnacht zijn veel inwoners van Mijdrecht opgeschrikt door een enorme explosie. In de Dorpsstraat is rond 4.20 uur een pinautomaat van de Rabobank opgeblazen.De ravage bleek enorm. De hele gevel is eruit geblazen en de deur van een dierenarts ernaast is eruit gevlogen. Ook de winkels aan de overzijde hebben … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: