02 - Senior  sportief actief 2e week
KDO D.A.G. start met beweeg challenge

KDO D.A.G. start met beweeg challenge


Geplaatst op: 2 januari 2017

Elk jaar trakteren we onszelf in de maand december op traditionele lekkernijen. Oké, oliebollen en appelflappen horen nou eenmaal bij Oud en Nieuw en niet te vergeten “het champagne moment”. Natuurlijk moet er om twaalf uur ook nog geproost worden met een heerlijk glaasje bubbels. Even een weetje; 3 glazen champagne bevatten ongeveer evenveel calorieën als twee boterhammen met pindakaas en voor een oliebol moet je ongeveer een half uur sporten. Vaak hoor ik dan 'Weer veel te veel gesnoept deze dagen; zie m'n buik, m'n  broek voelt ineens veel strakker'. Echt onzin, je komt geen 5 kilo aan tijdens de feestdagen. Dat zit tussen de oren. 

Wij van KDO D.A.G. zetten een punt achter dit gevoel.

Wij starten op
6 januari 2017
30 dagen
“KDO After Christmas Challenge”

Er is een schema. Deze vind je terug op de website www.kdo.nl en in het Ons doel. Je begint rustig, maar we voeren het aantal herhalingen per dag op. Met elke 4de dag een rustdag met yoga oefeningen. Het aantal herhalingen aan het einde van de maand is hoog. Iedereen krijgt een moment waarop het lijkt dat het allemaal niet meer lukt. Dat mag, het is immers een uitdaging en het gaat echt wel moeilijk worden. Lukt het je; Top! Lukt het je niet, maar heb je al meer bereikt dan je had gedacht; Super! Belangrijk; doe de oefeningen rustig en gecontroleerd. De oefeningen van de challenge zullen we in onze lessen doen, maar je kunt de oefeningen ook terugzien op de website.

De challenge is gratis voor zowel leden als niet-leden. Hier bovenop bieden wij als extra stimulans voor niet-leden een vrijblijvende workshop van 4 lessen voor in totaal € 15,00 aan in de maand januari. Mail voor opgave of nadere informatie naar aerobics@kdo.nl

Op dinsdagavond 7 februari 2017 stopt de challenge bij KDO en ben je van harte welkom om deze met elkaar af te sluiten.

Laatst bewerkt op: 2 januari 2017 09:49

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KDO D.A.G. start met beweeg challenge

Elk jaar trakteren we onszelf in de maand december op traditionele lekkernijen. Oké, oliebollen en appelflappen horen nou eenmaal bij Oud en Nieuw en niet te vergeten “het champagne moment”. Natuurlijk moet er om twaalf uur ook nog geproost worden met een heerlijk glaasje bubbels. Even een weetje; 3 glazen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: