001 -Brouwer Transport
Afsluiting Oude Spoorbaan Vinkeveen

Afsluiting Oude Spoorbaan Vinkeveen


Geplaatst op: 2 januari 2017

De Oude Spoorbaan in Reservaat Demmerik in Vinkeveen is in verband met kappen van bomen niet toegankelijk van 9 januari tot en met 3 februari.

Deze populaire wandelroute met startpunten aan de Demmerik en de Demmerikse kade is in de weekenden wel toegankelijk. De volkstuinen blijven vanaf de Demmerik bereikbaar.

 

Het kappen van bomen op de oude spoordijk is onderdeel van de verbetering van de natuurkwaliteit van het Reservaat. Hiermee wordt de openheid in dit deel van dit weidevogelgebied weer hersteld. Verder zijn sloten gebaggerd en worden sommige percelen afgegraven. Dat zal leiden tot nat schraalland en drasland. Ten noorden van de spoorbaan wordt een wetland aangelegd: kleine moerasstukken met laag riet. Om het gebied in de toekomst goed te onderhouden worden de beheerpaden en bruggen opgeknapt.


Laatst bewerkt op: 2 januari 2017 11:03

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afsluiting Oude Spoorbaan Vinkeveen

De Oude Spoorbaan in Reservaat Demmerik in Vinkeveen is in verband met kappen van bomen niet toegankelijk van 9 januari tot en met 3 februari. Deze populaire wandelroute met startpunten aan de Demmerik en de Demmerikse kade is in de weekenden wel toegankelijk. De volkstuinen blijven vanaf de Demmerik bereikbaar. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: