Kinderburgemeester Sophie en kinderen doen spelletjes met ouderen

Kinderburgemeester Sophie en kinderen doen spelletjes met ouderen


Geplaatst op: 3 januari 2017

Sophie, Storm, Emma, Fleur en nog veel meer kinderen van kinderopvang De Berenboot gingen afgelopen vrijdag op bezoek bij ouderen in Zorgcentrum Aelsmeer. Na een korte kennismaking kwamen de sjoelbakken tevoorschijn en werd er gezellig gesjoeld. Iedereen had het naar zijn zin, de kinderen omdat ze leuk gespeeld hebben en door heel veel handen werden geholpen als het even niet ging. De ouderen genoten van de kinderen en deden soms fanatiek mee.

 

Wilma Groenenberg, hoofd welzijn Zorgcentrum Aelsmeer: “Je ziet mooie dingen gebeuren; een mevrouw van dik in de negentig die altijd erg op zichzelf is, zie je nu aanschuiven en een peutertje helpen met het sjoelen. Het is een goed idee om kinderen en ouderen samen spelletjes te laten doen.”

 

Een grote wens van kinderburgemeester Sophie ging in vervulling met deze spelletjesochtend, want ze wil graag iets doen voor ouderen én meer activiteiten voor kinderen organiseren.

Kinderburgemeester Sophie:” Het leukste vond ik het om met de bewoners van het Zorgcentrum een beetje te praten. Ze waren allemaal erg aardig en ze vonden het ook leuk om met ons spelletjes te doen. Volgens mij vonden de kinderen het ook allemaal leuk. Wethouder Verburg kwam ook nog langs en bedankte me voor het organiseren van deze spelletjesochtend.


Als andere kinderen ook zin krijgen om iets te gaan doen met ouderen, dan kan dat nog, want we gaan ook koken en andere leuke dingen doen voor ouderen. Voor meer informatie hierover en aanmelden kijk op www.debinding.nl/agenda.”

Laatst bewerkt op: 3 januari 2017 17:36

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderburgemeester Sophie en kinderen doen spelletjes met ouderen

Sophie, Storm, Emma, Fleur en nog veel meer kinderen van kinderopvang De Berenboot gingen afgelopen vrijdag op bezoek bij ouderen in Zorgcentrum Aelsmeer. Na een korte kennismaking kwamen de sjoelbakken tevoorschijn en werd er gezellig gesjoeld. Iedereen had het naar zijn zin, de kinderen omdat ze leuk gespeeld hebben en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: