Eén keer per maand bandavond bij N201 Aalsmeer


Geplaatst op: 13 maart 2012

Aanstaande vrijdag spelen er niet zomaar drie jonge rock bands in N201. De komende periode gaat er veel veranderen in het band-programma. Zoals sommigen al gemerkt hebben, wordt het wekelijkse band-programma niet meer voortgezet. Met ingang van aankomende vrijdag zullen één keer per maand drie lokale bands komen spelen. De overige invulling van het vrijdagprogramma is nog in ontwikkeling, maar daarover volgt binnenkort meer!

The Hunt is een vierkoppige band uit Utrecht die hun muziek omschrijven als noiserock en garagerock. Ze zijn begonnen als een band voor een schoolproject op de Herman Brood Academie en besloten door te gaan met de band.

Surfing Allowed is een band uit Mijdrecht en Wilnis die eind 2010 is opgericht. Ze spelen zelfgeschreven nummers; voornamelijk in het rock genre maar er zijn hier en daar pop en blues invloeden aanwezig. Hun doel is om zo veel mogelijk op te treden, en ze zijn zeker goed op weg!

Geformeerd in 2009 op de Herman Brood Academie, zijn Whitley & The Hot Males begin 2011 weer terug na het afstuderen van zangeres Whitley en bassist Daan. Onder het motto "Sex Sells" speelt deze band sexy rock 'n' roll, want zoals ze zelf zeggen op hun Facebook pagina, "Sex is like music, and music is like sex. Sex gets better with music and guess what... Music gets better with sex!"

Die formule blijkt te werken. Vrij recent hebben ze de publieksprijs van Nieuwegein en de Kleine Prijs Yumbo in Bunnik gewonnen.

Zoals je ziet wordt het een muzikaal hoogstaande en diverse avond, met drie toffe bands die sowieso voor een heel leuke avond gaan zorgen!

Er zijn kortingskaarten te krijgen via de band, dan is de entree in plaats van €6,- slechts €3,-!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eén keer per maand bandavond bij N201 Aalsmeer

Aanstaande vrijdag spelen er niet zomaar drie jonge rock bands in N201. De komende periode gaat er veel veranderen in het band-programma. Zoals sommigen al gemerkt hebben, wordt het wekelijkse band-programma niet meer voortgezet. Met ingang van aankomende vrijdag zullen één keer per maand drie lokale bands komen spelen. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: