02 - Senior  sportief actief 2e week
Laatste editie @BorrelAalsmeer 12 januari a.s.

Laatste editie @BorrelAalsmeer 12 januari a.s.


Geplaatst op: 4 januari 2017

12 januari a.s. vindt de 50ste en tevens laatste editie plaats van @BorrelAalsmeer. Organisator Ingrid Claasen meldde vorige week  dat zij haar werkzaamheden m.b.t. het organiseren van de netwerkbijeenkomst gaat staken wegens drukke werkzaamheden op andere fronten.

Tijdens de laatste editie van @BorrelAalsmeer legt fotograaf Cor  van der Groef het event vast met de camera en is de muzikale omlijsting in handen van zangeres Heidy Crooymans en gitarist René Nijenhuis. Nicole Wegman exposeert als kunstenares diverse werken.

Voorzitter Ruud Goedknecht krijgt een podium en vertelt meer over de Stichting Barbarugo. Deze Stichting zet zich in voor de bevolking van Ghana en het telen van Bamboe.

Bij het inleveren van een visitekaartjes worden er tijdens het podiumprogramma om 18.15 uur weer prijzen verloot. Dit keer maken de netwerkers kans op 2 kaarten voor Dé Feestboot van Amsterdam, MS De Jordaan. Badaboom Comedyclub Aalsmeer verloot kaarten voor de Valentijnseditie 14 februari a.s. Chocolade Atelier Le Chat verloot 4 dozen met zelfgemaakte bonbons en Have Fun Events stelt een Solextour voor 2 personen door de Bollenstreek beschikbaar.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen trakteert De Oliebollentaxi net als voorgaande jaren op oliebollen. Life Plus  laat je ervaren wat goed is voor Lichaam en Geest.  Topverhuur is verantwoordelijk voor de techniek en de bezoekers worden welkom geheten door het MBO College Airport.  

Kortom weer een gevarieerd netwerkprogamma en de entree is gratis. Iedereen is welkom op de netwerkbijeenkomst, ook werkzoekenden. Iedereen heeft een zakelijk netwerk. Inloop vanaf 17.00 uur bij àResto Bar & Brasserie op de Bloemenveiling Flora Holland in Aalsmeer. Aanmelden is niet verplicht. Bekijk het programma op www.borrelaalsmeer.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste editie @BorrelAalsmeer 12 januari a.s.

12 januari a.s. vindt de 50ste en tevens laatste editie plaats van @BorrelAalsmeer. Organisator Ingrid Claasen meldde vorige week  dat zij haar werkzaamheden m.b.t. het organiseren van de netwerkbijeenkomst gaat staken wegens drukke werkzaamheden op andere fronten. Tijdens de laatste editie van @BorrelAalsmeer legt fotograaf Cor  van der Groef het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: