001 -Brouwer Transport
Bibliotheek zoekt kinderjury

Bibliotheek zoekt kinderjury


Geplaatst op: 6 januari 2017

Ook dit jaar staat de Amstellandse Kinderjury weer op de agenda. Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en lees je B-boeken? En heb je een eigen mening over boeken? Doe dan mee aan de Amstellandse Kinderjury.

De bibliotheek heeft de leukste B-boeken uitgezocht om te lezen. De jurygroep komt drie keer bij elkaar in de periode van eind januari tot eind april. Tijdens deze bijeenkomsten ga je speed-boek-daten. Je krijgt tips hoe je het beste een boek kunt beoordelen en we praten met elkaar over de verhalen.

De top drie stel je zelf samen. De Amstellandse Top 3 (van alle juryleden) onthullen we op 28 mei tijdens het eindfeest in de bibliotheek Westwijk. Er komt een bekende kinderboekenschrijver, misschien wel jouw lievelings schrijver, die je het hemd van het lijf kunt vragen (en een handtekening). Wie dat is blijft nog even een verrassing.

De drie bijeenkomsten zijn zowel in de bibliotheek Stadsplein (24 jan., 7 maart en 18 april), Westwijk (28 jan., 18 maart en 22 april) als Aalsmeer (23 jan., 6 maart en 17 april). Tijdens de eerste bijeenkomst worden de titels van de te lezen boeken bekend gemaakt. De bibliotheek zorgt voor genoeg boeken, juryformulieren, limonade en iets lekkers! Kaartjes kosten €11,50 voor alle drie de bijeenkomsten inclusief het slotfeest.

 

Inschrijven voor deelname aan de Kinderjury kan via de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl en kies in linker kolom Kinderjury 2017 of kom langs in een van de vestigingen. Let op: inschrijven kan tot 23 januari.


Laatst bewerkt op: 6 januari 2017 10:06

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bibliotheek zoekt kinderjury

Ook dit jaar staat de Amstellandse Kinderjury weer op de agenda. Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en lees je B-boeken? En heb je een eigen mening over boeken? Doe dan mee aan de Amstellandse Kinderjury. De bibliotheek heeft de leukste B-boeken uitgezocht om te lezen. De jurygroep … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: