001 - Escaperoom aglemeen
Brandweer haalt slapende vrouw uit woning vol met rook Abcoude

Brandweer haalt slapende vrouw uit woning vol met rook Abcoude


Geplaatst op: 9 januari 2017

Net geplaatste rookmelders hebben maandagochtend het leven van een vrouw in Abcoude gered.

Bewoners van een appartementencomplex aan het Kloosterhof in Abcoude hoorde maandagochtend rond 7:30 uur het brandalarm in een appartement afgaan. Nadat het alarm na tien minuten nog stond te loeien besloten de bewoners een kijkje te nemen en de brandweer te waarschuwen. De brandweerlieden kwamen met toeters en bellen aan. Zij sloegen de ruit van een woning in, haalde een slapende vrouw uit de woning en een aangebrand pannetje van het vuur. De klus was daarmee dan ook direct geklaard.

De vrouw maakt het naar omstandigheden goed en het pannetje met daarin twee 'gekookte' eieren staat buiten af te koelen. De woning heeft vooral rookschade opgelopen. De rookmelders in het pand waren nog maar een maand geleden door de woningbouw geplaatst.

Laatst bewerkt op: 9 januari 2017 09:26

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer haalt slapende vrouw uit woning vol met rook Abcoude

Net geplaatste rookmelders hebben maandagochtend het leven van een vrouw in Abcoude gered. Bewoners van een appartementencomplex aan het Kloosterhof in Abcoude hoorde maandagochtend rond 7:30 uur het brandalarm in een appartement afgaan. Nadat het alarm na tien minuten nog stond te loeien besloten de bewoners een kijkje te nemen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: