01 - Nooit Gedacht
Wifac laat VIOS zitten

Wifac laat VIOS zitten


Geplaatst op: 9 januari 2017

Via De Rondeveense Uitdaging vernam VIOS dat er bij de verhuizing van Wifac het nodige aan meubilair vrij kwam en Wifac deze ter beschikking stelde van geïnteresseerde verenigingen en andere maatschappelijke organisaties. Toen dit bericht kwam, heeft VIOS aangegeven interesse te hebben in de ‘overtollige’ stoelen.

16 december was de grote dag dat Wifac zijn nieuwe pand aan de Rendementsweg 20B-1, 3641 SL te Mijdrecht betrok. Vanuit dit nieuwe en sfeervol pand gaan ze door met waar ze goed in zijn: het ondersteunen van alle grafimedia- en verpakkingsprofessionals in de Benelux. Dat doen ze met snelle suppliesleveranties en het breedste portfolio voor alle stappen in het grafische productieproces. Met de verhuizing werd een deel van de inboedel vernieuwd en kwam er zo het nodige aan meubilair vrij. Zonde om weg te gooien en vandaar dat Wifac dit meubilair via De Rondeveense Uitdaging ter beschikking stelde.

De stoelen waar de blazers van VIOS tijdens de repetities op zitten waren niet in al te beste staat meer en eigenlijk al langer aan vervanging toe. Dus het bericht van De Rondeveense Uitdaging over het bij Wifac vrijkomende meubilair kwam als geroepen. Kort nadat VIOS had aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn kwam het bericht dat er 53 stoelen voor de vereniging waren gereserveerd en opgehaald konden worden. Henk en Conny van Vliet hebben samen met ‘good old’ Ab Nederhof de stoelen bij Wifac opgehaald. De achterwerken van de muzikanten zijn erg blij met het nieuwe zitcomfort. VIOS is Wifac dan ook zeer dankbaar voor de prachtige stoelen.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wifac laat VIOS zitten

Via De Rondeveense Uitdaging vernam VIOS dat er bij de verhuizing van Wifac het nodige aan meubilair vrij kwam en Wifac deze ter beschikking stelde van geïnteresseerde verenigingen en andere maatschappelijke organisaties. Toen dit bericht kwam, heeft VIOS aangegeven interesse te hebben in de ‘overtollige’ stoelen. 16 december was de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: