Atlantis 1 verslaat koploper

Geplaatst op: 9 januari 2017

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 speelde op 7 januari een spannende wedstrijd tegen de nog ongeslagen koploper uit de poule, ZKC’31 afkomstig uit Zaandam. Het was het doel van Atlantis om de winnende curve van afgelopen weken door te zetten, wel stond er een uitdagende wedstrijd te wachten tegen een op papier sterke tegenstander.

Met een onrustige opening liet het eerste doelpunt 11 minuten op zich wachten. Door een zeer sterkte start verdedigend bij Atlantis waren er geen kansen voor ZKC ’31 mogelijk. Al snel liet de wedstrijd zien dat beide partijen aan elkaar gewaagd waren en liep de stand vrijwel continue gelijk op. Door een mooie samenwerking tussen de dames Heleen en Joyce bij een vrije bal kwam de stand op een 4-3. ZKC’31 blijft mee scoren met Atlantis wat resulteerde in een rust stand van 5-5.

Beide teams komen na rust opnieuw moeilijk tot scoren. Er is frustratie te zien aan de kant van ZKC’31 door het sterk verdedigende spel van Atlantis, het team uit Zaandam komt niet goed in hun aanvalsspel en hier profiteert Atlantis van.

Met nog 10 minuten te spelen loopt de spanning bij beide teams op. Door 2 schitterend uitgespeelde aanvallen tussen de heren Lars en Maarten komt de stand weer gelijk en na 5 minuten zorgt Atlantis voor een verschil van 2 punten in het voordeel van de club uit Mijdrecht. Een mooie en sportieve eindstrijd vindt plaats in de laatste 3 minuten waarbij Atlantis met een mooie afsluiter van Jelmer terecht de punten in Mijdrecht weet te houden. Met een eindstand van 13-11 kan Atlantis terugkijken op een verdiende overwinning en zetten zij hun winnende reeks voort.

Onze dank nog aan de balsponsor van afgelopen zaterdag: T.C Gortenmulder.

Op 14 januari speelt het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 nog een thuiswedstrijd tegen SDO uit Harmelen om 16.15 uur in sporthal de Phoenix te Mijdrecht. Alle aanmoediging is uiteraard welkom!

Laatst bewerkt op: 9 januari 2017 11:19

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 speelde op 7 januari een spannende wedstrijd tegen de nog ongeslagen koploper uit de poule, ZKC’31 afkomstig uit Zaandam. Het was het doel van Atlantis om de winnende curve van afgelopen weken door te zetten, wel stond er een uitdagende wedstrijd te wachten tegen … Lees meer »