02 - Senior  sportief actief 2e week
Feestelijke afsluiting Rots & Water- training

Feestelijke afsluiting Rots & Water- training


Geplaatst op: 9 januari 2017

In het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s hebben 7 kinderen uit de groepen 4 t/m 6 hun diploma gehaald van de Rots & Water training.  De kinderen hebben in 10 lessen hard gewerkt aan hun persoonlijke leerdoelen om zo sterker in hun schoenen te komen staan en lastige situaties handig op te lossen. En het is ze gelukt! Tijdens de laatste les presenteerde trainster Astrid Millenaar een quiz voor ouders en kinderen en deden de kinderen enkele lichaamsoefeningen voor.  Veel kinderen wilden helemaal niet stoppen met de lessen, daarvoor was het veel te leuk!

Deze training werd gesubsidieerd door de gemeente De Ronde Venen. De Stichting ‘Samen Sterk voor Kinderen’ organiseert groepstrainingen om kinderen te helpen weerbaarder en sociaal vaardiger te worden. Door de preventieve aanpak kunnen verdere of latere problemen worden voorkomen.

In maart start de sta sterk training voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8 om weerbaarder te worden of een pestprobleem aan te pakken, kijk voor meer informatie op ssvk.nl.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke afsluiting Rots & Water- training

In het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s hebben 7 kinderen uit de groepen 4 t/m 6 hun diploma gehaald van de Rots & Water training.  De kinderen hebben in 10 lessen hard gewerkt aan hun persoonlijke leerdoelen om zo sterker in hun schoenen te komen staan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: