Budget-bed.nl
Overname Pocketmenu door Loyals Mijdrecht

Overname Pocketmenu door Loyals Mijdrecht


Geplaatst op: 9 januari 2017

Na zes jaar Pocketmenu hebben de huidige eigenaren Raymond Wilders en Cyril Mestrom het stokje overgedragen aan Loyals Online. Pocketmenu zal haar eigen identiteit houden en blijft exclusief voor restaurants.

“Het was tijd voor een nieuwe stap,” aldus Raymond. “Na 6 mooie jaren zochten wij een partner om de ruim 300 restaurantwebsites bij onder te brengen. Deze vonden wij bij Loyals Online: een landelijke speler op het gebied van online met twee kantoren in Nederland en tevens gevestigd in Zuid-Spanje. Bij Loyals werken ruim vijftig specialisten en ze bieden een breed pakket internetdiensten aan. Ideaal voor onze klanten.”

Raymond en Cyril blijven actief binnen de restaurantbranche. Zij zullen zich volledig gaan richten op de ontwikkeling van hun nieuwe reserverinsgssysteem ‘Formitable’. De nieuwe dienst, die moet concurreren met IENS / SeatMe, zal geïntegreerd worden binnen Pocketmenu. Raymond: “We blijven samenwerken en samen waarde toevoegen aan de huidige functionaliteiten.”

Pocketmenu blijft gevestigd in hetzelfde kantoorpand te Amsterdam.

Bezoek Pocketmenu op de beurs

Om zoveel mogelijk restauranteigenaren te ontmoeten is Pocketmenu aanwezig op vier grote horecabeurzen in Nederland: Horecava (Amsterdam), HorecaEvenTT (Assen), Gastvrij (Rotterdam) en BBB (Maastricht).

Over Loyals

Loyals bestaat 15 jaar en werkt dagelijks met ruim 50 specialisten aan websites, webshops, Google-optimalisatie, social media, logo’s, brochures, advertenties, events en meer. www.loyals.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Overname Pocketmenu door Loyals Mijdrecht

Na zes jaar Pocketmenu hebben de huidige eigenaren Raymond Wilders en Cyril Mestrom het stokje overgedragen aan Loyals Online. Pocketmenu zal haar eigen identiteit houden en blijft exclusief voor restaurants. “Het was tijd voor een nieuwe stap,” aldus Raymond. “Na 6 mooie jaren zochten wij een partner om de ruim … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: