02 - Senior  sportief actief 2e week
Vrijwilligers gezocht voor Taalkamer in Uithoorn

Vrijwilligers gezocht voor Taalkamer in Uithoorn


Geplaatst op: 10 januari 2017

Binnenkort opent de taalkamer in Uithoorn haar deuren. De taalkamer is een initiatief van Tympaan-De Baat en is opgezet in samenwerking met het Taalhuis.

Het is een ontmoetingsplek voor anderstaligen, zoals de nieuwe statushouders in Uithoorn, die op een laagdrempelige manier wegwijs gemaakt willen worden in de Uithoornse samenleving. Op donderdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur kunnen zij in de taalkamer onder begeleiding van een vrijwilliger elkaar ontmoeten, koffie/thee drinken, een gesprek in het Nederlands oefenen, naar een winkel of bibliotheek gaan etc.  Het is geen Nederlandse les of school, maar het is wel de bedoeling dat er Nederlands gesproken wordt.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die wij met de nodige materialen, methodes en deskundigheidsbevordering ondersteunen. Wij zoeken vrijwilligers die goed kunnen luisteren, met inlevingsvermogen, begrip, geduld.

Wil je graag vrijwilligerswerk doen en lijkt dit je iets? Neem dan contact op met het Taalhuis Uithoorn, tel 0297-230280 of via taalhuisuithoorn@stdb.nl.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijwilligers gezocht voor Taalkamer in Uithoorn

Binnenkort opent de taalkamer in Uithoorn haar deuren. De taalkamer is een initiatief van Tympaan-De Baat en is opgezet in samenwerking met het Taalhuis. Het is een ontmoetingsplek voor anderstaligen, zoals de nieuwe statushouders in Uithoorn, die op een laagdrempelige manier wegwijs gemaakt willen worden in de Uithoornse samenleving. Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: