001 - Homan Zonnepanelen
Pilot bijeenkomst voor moeders van een kind met autisme

Pilot bijeenkomst voor moeders van een kind met autisme


Geplaatst op: 9 januari 2017

Op dinsdagavond 24 januari 2017 organiseert Mama Vita een pilot bijeenkomst voor de nieuwe regio Ronde Venen! Regiomoeder Charlotte Meynen en Landelijk Coördinator Claudette Nouris ontvangen vanaf 19.15 uur moeders van kinderen met ASS in de bibliotheek in Vinkeveen.

 

Hierbij nodigen we alle moeders van kinderen met autisme uit om deel te nemen aan de eerste bijeenkomst van Mama Vita in Vinkeveen op 24 januari van 19.30–21.30 uur.  U bent van harte welkom vanaf 19.15 uur. De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek van Vinkeveen (Tuinderslaantje 4). Mama Vita biedt steun aan moeders van alle leeftijden, verschillende culturele achtergronden en met verschillende hulpvragen. De visie van de Stichting Mama Vita is “moeders ondersteunen om weer in hun eigen kracht te komen staan en weer zelfvoorzienend te zijn”. 

 

Regiomoeder Charlotte Meynen organiseert elke maand een bijeenkomst. Soms met een thema, lezing of workshop. Deze eerste bijeenkomst wordt uitleg gegeven over het doel en missie van Stichting Mama Vita. Daarnaast is er ruimte om je verhaal te delen en het met elkaar bespreken en delen van wensen en behoeften. De ervaring van regiomoeder Charlotte is dat het delen en herkennen van elkaars verhalen, maar ook het elkaar steunen en motiveren positieve energie geeft. Zij heeft bij de Mama Vita bijeenkomsten in Amsterdam gemerkt hoe fijn het is om te praten zonder uit te hoeven leggen en te merken dat je niet de enige moeder bent die tegen bepaalde dingen aanloopt.

 

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden kan bij Charlotte Meynen via e-mail cmeynen@msn.com of door te bellen naar het Steunpunt Mantelzorg van Tympaan-De Baat, 0297-230 280.

Kijk voor meer informatie over Mama Vita op http://www.stichtingmamavita.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pilot bijeenkomst voor moeders van een kind met autisme

Op dinsdagavond 24 januari 2017 organiseert Mama Vita een pilot bijeenkomst voor de nieuwe regio Ronde Venen! Regiomoeder Charlotte Meynen en Landelijk Coördinator Claudette Nouris ontvangen vanaf 19.15 uur moeders van kinderen met ASS in de bibliotheek in Vinkeveen.   Hierbij nodigen we alle moeders van kinderen met autisme uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: