BlomBlom Mijdrecht

Ronde Veners DOEN 't voor Wensstichting Oppepper4all


Geplaatst op: 13 maart 2012

Op zaterdag 17 maart staat Lineke Steenhuis, stichtster van Wensstichting Oppepper4all (voorheen 'De Oppepper'), rond 10:30 uur met haar vrijwilligers voor het feestelijk versierde kantoor op de uitkijk om dé verrassing van de Rabobank en Vobi Beton-Waterbouw in ontvangst te nemen!

Het was haar grote wens dat alle mensen op hun Oppepperdag samen in een rolstoeltoegankelijk gemaakte bus vervoerd konden worden. Een droomwens die direct aansloeg bij de waarden van de Rabobank en Vobi: samen bereik je meer dan alleen. "De bus is hiervan het bewijs. Mooi om te zien waar de samenwerking tussen Wensstichting Oppepper4all, de Vobi en de Rabobank toe geleid heeft. Natuurlijk willen we zaterdag niet met 'lege handen' aankomen. Daarom vullen wij de bus met een aantal medewerkers die een dag komen helpen!", aldus directievoorzitter Ruud van der Vliet van de Rabobank.

NL Doet-dag
Een dag, georganiseerd door het Oranjefonds, waarop jaarlijks honderdduizenden mensen zich vrijwillig inzetten om nét dat ene beetje extra te doen waar het anders niet van komt. Oppepper4all doet ieder jaar mee en verwelkomt dit jaar niet alleen haar vrijwilligers maar ook onze kersverse burgemeester Maarten Divendal die de daad bij het woord voegt door ons te voorzien van koffie met gebak. Daarna zal hij het startsein geven voor de vele activiteiten ter gelegenheid van het werk van de organisatie.

Burgemeester in Comité van aanbeveling
Al eerder mochten wij van de gemeente De Ronde Venen een prijs ontvangen voor beste vrijwilligersorganisatie 2011. Dit jaar heeft onze burgervader zich bereid verklaard zitting te nemen in het Comité van aanbeveling. "Als je ernstig ziek bent, hoe jong of oud dan ook, is dat zeer ingrijpend. Het vervullen van (soms laatste) wensen is iets dat je ieder in deze omstandigheden enorm gunt, het geeft nieuwe energie. Daarom wil ik Stichting Oppepper4all letterlijk onder uw aandacht brengen én aanbevelen", aldus de burgemeester.

Het Bestuur van deze pure vrijwilligersorganisatie, niemand wordt voor dit plezierige en uitdagende werk betaald, dankt op voorhand alle vrijwilligers, medewerkers, sponsors en ondersteuners die deze prachtige Oppepperbus schenken en zo'n geweldige NL-Doet Dag mogelijk maken. "Het is altijd weer
hartverwarmend dat de gemeenschap laat zien waartoe wij met elkaar in staat zijn", aldus oud-verpleegkundige Lineke Steenhuis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ronde Veners DOEN 't voor Wensstichting Oppepper4all

Op zaterdag 17 maart staat Lineke Steenhuis, stichtster van Wensstichting Oppepper4all (voorheen 'De Oppepper'), rond 10:30 uur met haar vrijwilligers voor het feestelijk versierde kantoor op de uitkijk om dé verrassing van de Rabobank en Vobi Beton-Waterbouw in ontvangst te nemen! Het was haar grote wens dat alle mensen op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: