02 - Senior  sportief actief 2e week
Kom naar het minisymposium waterkwaliteit Vinkeveense Plassen

Kom naar het minisymposium waterkwaliteit Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 10 januari 2017

De waterkwaliteit van de Vinkeveense Plassen is een punt van discussie. Naar het idee van vissers is het water te schoon. Volgens het waterschap voldoet de waterkwaliteit van de plassen nog niet aan de Europese normen (Kaderrichtlijn Water). Hoe zit het nu met de waterkwaliteit van de plassen? Hoeveel speelruimte biedt de Kaderrichtlijn Water (KRW). Is de richtlijn een wet of een keuze? En draagt de defosfatering wel bij aan de KRW? Dat willen we graag duidelijk krijgen. We vragen het de ecoloog, de waterschapbestuurder, de provincie (toezichthouder), de vissserbond en de duikclub.

Het minisymposium is op 31 januari 2017 in het gemeentehuis De Ronde Venen in Mijdrecht. Inloop vanaf 19.15 uur, start van het programma om 19.30 uur.

Meedoen met de discussie? Geef u tijdig op!

Er zijn namelijk slechts 85 stoelen beschikbaar. Wij vragen u daarom zich aan te melden. Bent u van een vereniging of stichting? Vaardig dan hooguit twee mensen af. En doe dit tijdig, want vol is vol! Stuur een mail naar communicatie@derondevenen.nl. Of bel naar het algemene nummer van de gemeente: 0297 29 16 16.

Laatst bewerkt op: 10 januari 2017 16:07

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom naar het minisymposium waterkwaliteit Vinkeveense Plassen

De waterkwaliteit van de Vinkeveense Plassen is een punt van discussie. Naar het idee van vissers is het water te schoon. Volgens het waterschap voldoet de waterkwaliteit van de plassen nog niet aan de Europese normen (Kaderrichtlijn Water). Hoe zit het nu met de waterkwaliteit van de plassen? Hoeveel speelruimte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: