02 - Senior  sportief actief 2e week

Aanmelden sportcursus Kies voor Hart en Sport 2012


Geplaatst op: 13 maart 2012

Kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisscholen kunnen zicht tot en met woensdag 28 maart aanmelden voor Kies voor Hart en Sport. Kies voor Hart en Sport is een project waarbij kinderen kunnen kennismaken met negentien verschillende sporten. De eerste sportcursussen begint op maandag 2 april. Aanmelden kan op www.sportinderondevenen.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met sportconsulent Erik Leus via telefoonnummer: 06-43093929 of e-mail: info@sportinderondevenen.nl.

Kennismakingslessen
Door mee te doen aan Kies voor Hart en Sport maken kinderen kennis met verschillende sporten. Alle 47 sportcursussen zijn gebundeld in een boekje. Dit boekje hebben de kinderen uit De Ronde Venen gehad op school. Het boekje staat ook op www.sportinderondevenen.nl. Een cursus bestaat uit drie tot vijf kennismakingslessen. Kinderen moeten een voorkeur aangeven voor drie cursussen en worden bij één van deze cursussen ingedeeld. Iedereen ontvangt voor de start van de cursussen per e-mail een bevestiging bij welke cursus hij of zij is ingedeeld. De kosten bedragen 5 euro per cursus per kind.

Periode
De eerste cursussen starten op 2 april. Dan worden de eerste ballen gegooid bij de cursus van Bowlingvereniging Mijdrecht en worden de eerste hiphop en breakdance moves aangeleerd bij Hiphop Dance Centre Build Ya Skillz. De cursussen worden afgesloten op 23 juni. Bij Jazz en Showballet Nicole worden dan de laatste danspassen gemaakt van de cursus Jazzballet.

Aanmelden
Kinderen die willen meedoen aan Kies voor Hart en Sport kunnen zich digitaal aanmelden op www.sportinderondevenen.nl. Kinderen die thuis geen internet of computer hebben, kunnen zich op school inschrijven. Ook kinderen die wel in De Ronde Venen wonen, maar buiten de gemeente naar school gaan, kunnen meedoen.

Meer weten?
Voor meer informatie over Kies voor Hart en Sport kan contact worden opgenomen met bewegingsconsulent Erik Leus. Hij is bereikbaar op telefoon: 06-43093929 of e-mail: info@sportinderondevenen.nl .

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanmelden sportcursus Kies voor Hart en Sport 2012

Kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisscholen kunnen zicht tot en met woensdag 28 maart aanmelden voor Kies voor Hart en Sport. Kies voor Hart en Sport is een project waarbij kinderen kunnen kennismaken met negentien verschillende sporten. De eerste sportcursussen begint op maandag 2 april. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: