02 - Senior  sportief actief 2e week
Sleepboot gezonken op Ringvaart bij Aalsmeer

Sleepboot gezonken op Ringvaart bij Aalsmeer


Geplaatst op: 13 januari 2017

Er is vanochtend een sleepboot gezonken in Leimuiderbrug. Meerdere hulpdiensten, waaronder een duikteam, werden opgeroepen, maar niemand raakte gewond.

Rond 08.45 uur kwam een melding binnen van een zinkend schip. Sleepboot 'de Zeetijger' transporteerde silo's van Aalsmeer naar Oude Wetering, toen het ter hoogte van Leimuiderbrug in een winterse bui terechtkwam. Door de harde wind kwam het transport in de problemen en sloeg de sleepboot om. 

Een oplettende voorbijganger zag het gebeuren en schakelde de hulpdiensten in, maar het ongeval bleek gelukkig mee te vallen. De drie opvarenden zijn op eigen kracht en zonder een nat pak te halen aan wal gekomen. De sleepboot wordt later geborgen.Laatst bewerkt op: 13 januari 2017 12:39

Bron: NH / 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sleepboot gezonken op Ringvaart bij Aalsmeer

Er is vanochtend een sleepboot gezonken in Leimuiderbrug. Meerdere hulpdiensten, waaronder een duikteam, werden opgeroepen, maar niemand raakte gewond. Rond 08.45 uur kwam een melding binnen van een zinkend schip. Sleepboot 'de Zeetijger' transporteerde silo's van Aalsmeer naar Oude Wetering, toen het ter hoogte van Leimuiderbrug in een winterse bui terechtkwam. Door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: