02 - Senior  sportief actief 2e week
Dodelijk ongeluk in Nigtevecht

Dodelijk ongeluk in Nigtevecht


Geplaatst op: 13 januari 2017

Een inwoner van Nigtevecht is vanmorgen overleden nadat hij met zijn auto in een sloot aan de straat Klein Muiden in een sloot is gereden. Dat schrijft het AD op haar website. De man is waarschijnlijk achter het stuur onwel geworden.
 
De man reed volgens een ooggetuige in een doodlopend stuk van de straat rechtdoor. Hij schampte een boom en belandde in de sloot, maar kwam niet onder water terecht. Bewoners van de straat zagen het ongeluk gebeuren en boden meteen hulp, zegt een van de getuigen.

Een man met een EHBO-diploma bleef bij het slachtoffer tot de hulpdiensten kwamen. Toen leefde de man nog, maar nog voordat de hulpdiensten arriveerden, overleed de man. Er was een traumahelikopter opgeroepen, maar de arts daarvan kon niks meer doen.
Volgens een bewoner van de straat Klein Muiden was de man op leeftijd en woonde hij in de straat. 
Laatst bewerkt op: 13 januari 2017 13:12

Bron: AD.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dodelijk ongeluk in Nigtevecht

Een inwoner van Nigtevecht is vanmorgen overleden nadat hij met zijn auto in een sloot aan de straat Klein Muiden in een sloot is gereden. Dat schrijft het AD op haar website. De man is waarschijnlijk achter het stuur onwel geworden. De man reed volgens een ooggetuige in een doodlopend stuk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: