02 - Senior  sportief actief 2e week
Peter Guidi’s Jazz Focus Bigband bij Colijn

Peter Guidi’s Jazz Focus Bigband bij Colijn


Geplaatst op: 15 januari 2017

In het kader van de Eigenwijze Eigentijdse Jazzcreaties, georganiseerd door de stichting Tpodium,  zal de Jazz Focus Bigband op zaterdag 28 januari a.s. acte de présence geven bij Partycentrum Colijn.
De Jazz Focus Bigband bestaat uit 18, veelal jonge, muzikanten. Zij spelen swing, be-bop, latin, funk en klassieke jazz. Het repertoire strekt zich uit van arrangementen uit de bigband historie tot moderne composities. Als onderdeel van de Jazzafdeling van de Muziekschool Amsterdam speelt de Jazz Focus Bigband jaarlijks in de Amsterdamse jazz scene,  met optredens op de Uitmarkt en in het Bimhuis waar de band zijn nieuwe cd ‘Focused’ presenteerde.

De Jazz Focus Bigband nam deel aan verschillende bigband festivals en concoursen, waaronder het bigband festival in Enschede en het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. De prestaties werden meermaals met een eerste prijs beloond. In 2006, 2008 en 2010 won de Jazz Focus Bigband de eerste prijs voor bigbands in het Prinses Christina Jazz Concours.

In 2012 vierde de Jazz Focus Bigband zijn 15e jubileum in het Bimhuis, Amsterdam en in 2014 speelde de band op het Amsterdamse Grachtenfestival.

Deze avond mag de echte muziekliefhebber niet missen natuurlijk! Zij zullen spelen in de grote zaal van Partycentrum Colijn en natuurlijk mogen de voetjes ook van de vloer. Geniet in een prachtige ambiance van deze heerlijke band onder het genot van een drankje en een hapje.

Op zaterdag 21 januari kunt u genieten van het Starklinnemann Quartet in de kleine zaal. De week erna dus de Jazz Focus Bigband in de grote zaal.

 

Aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten € 15,00, voor leden van de stichting en studenten € 10,00, en zijn aan de deur verkrijgbaar. Meer info: www.tpodium.net

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Peter Guidi’s Jazz Focus Bigband bij Colijn

In het kader van de Eigenwijze Eigentijdse Jazzcreaties, georganiseerd door de stichting Tpodium,  zal de Jazz Focus Bigband op zaterdag 28 januari a.s. acte de présence geven bij Partycentrum Colijn. De Jazz Focus Bigband bestaat uit 18, veelal jonge, muzikanten. Zij spelen swing, be-bop, latin, funk en klassieke jazz. Het repertoire … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: