001 - Escaperoom aglemeen
Podium voor Tommy in Didam van UTWC

Podium voor Tommy in Didam van UTWC


Geplaatst op: 16 januari 2017

Zaterdag 14 januari reden de UWTC amateurs Tommy Oude Elferink, Dennis Moolhuijsen en Bart de Veer een veldrit in Didam. Om het bevroren meertje de Nevelhorst was een mooi parcours uitgezet. Tommy deed het weer super goed en streed om de 3e en 4e plaats. Toen zijn concurrent in de een na laatste ronde van fiets ging wisselen sloeg Tommy het beslissende gaatje en reed naar de 3e plaats. Bart werd 12e en de uitslag van Dennis is helaas niet bekend.

Veldrit jeugd en NK jeugd
UWTC jeugdlid Mike Derogee reed zondag in Woerden een wedstrijd van de Midden Nederland competitie. Mike werd 6e bij de jeugd cat 5.
Volgende week zaterdag rijden Mike Derogee en Siem Smoorenburg het NK veldrijden voor de jeugd. Het NK wordt gehouden rondom de bosberg in Appelscha, Siem start om 10.45 uur (cat 3) en Mike om 13.30 uur (cat 5).

Afsluiting clubcross competitie
Zondag 15 januari is de clubcross competitie van UWTC weer afgesloten. De laatste wedstrijd is op het fort in de Kwakel verreden ipv op het parcours op sportpark de Randhoorn. Wim Veenboer en Han vd Schaft hebben zich weer vele zondagen ingezet voor deze competitie. Het was gezellig druk op deze wedstrijd en met een licht besneeuwd parcours was het prima te doen voor de renners.

Fortcross de Kwakel
Op 22 januari wordt de fortcross op fort de Kwakel verreden. Adres:  het Fort 55 in de Kwakel. De inschrijving gaat om 9.30 uur open. Inschrijfgeld voor de jeugd 2 Euro en overige 3 Euro. Je kan meedoen op een cyclocross fiets of mountainbike en deelname is op eigen risico. Starttijden:
10.30 uur: jeugd 8-14 jaar
11.15 uur: dames/nieuwelingen en recreanten
12.00 uur: 40+
13.00 uur: 40- 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Podium voor Tommy in Didam van UTWC

Zaterdag 14 januari reden de UWTC amateurs Tommy Oude Elferink, Dennis Moolhuijsen en Bart de Veer een veldrit in Didam. Om het bevroren meertje de Nevelhorst was een mooi parcours uitgezet. Tommy deed het weer super goed en streed om de 3e en 4e plaats. Toen zijn concurrent in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: