001 - Escaperoom aglemeen
Feestje vieren?

Feestje vieren?


Geplaatst op: 13 januari 2017

Op zoek naar een ruimte om een feestje te vieren? In de Theërij van de Lindenhorst is van alles mogelijk! Je kunt er feesten, vergaderen. high theeën, barbecueën, dansen, muziek maken, workshops doen of simpelweg gezellig samen zijn.

De Theërij is sfeervol ingericht. Er is plaats voor 50 personen. Een glazenschuifpui geeft toegang tot de kruidentuin met een overdekte hooimijt. Parkeren kan op eigen terrein. Eten en drinken mogen door u zelf of door een cateraar worden verzorgd. De keuken is volledig ingericht. Glaswerk, servies en bestek is in voldoende mate aanwezig.

Is uw interesse gewekt? Kom dan gerust eens kijken of informeer naar de mogelijkheden dat kan per telefoon op telefoonnummer: 0297 567 419 of per e-mail: delindenhorst@landwinkel.nl Landwinkel De Lindenhorst De Hoef Westzijde 17A 1426 AR De Hoef


Laatst bewerkt op: 16 januari 2017 21:32

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestje vieren?

Op zoek naar een ruimte om een feestje te vieren? In de Theërij van de Lindenhorst is van alles mogelijk! Je kunt er feesten, vergaderen. high theeën, barbecueën, dansen, muziek maken, workshops doen of simpelweg gezellig samen zijn. De Theërij is sfeervol ingericht. Er is plaats voor 50 personen. Een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: