02 - Senior  sportief actief 2e week
Geslaagde laatste editie  @BorrelAalsmeer

Geslaagde laatste editie @BorrelAalsmeer


Geplaatst op: 17 januari 2017

Afgelopen donderdag vond de druk bezochte 50ste en tevens laatste editie plaats van @BorrelAalsmeer. Organisator Ingrid Claasen opende de borrel door de netwerkers mee te nemen in 4 jaar van hoogtepunten maar ook enkele dieptepunten. Deze voordracht werd begeleid met een indrukwekkende fotocollage van diverse bijzondere momenten. Deze speech werd onder luid applaus afgesloten. Er is nog wel een lichtpuntje aan de horizon aangezien twee horecagelegenheden in Uithoorn hebben aangegeven verder te willen praten over het voortzetten van @BorrelAalsmeer. Wellicht gaat freelance eventmanager Hans Busscher de netwerkbijeenkomst in een andere gemeente voortzetten. Ingrid Claasen blijft als eigenaar van Netwerken met een Knipoog B.V. achter de schermen fungeren maar heeft gezien haar drukke werkzaamheden besloten om een stapje terug te doen.

Tijdens de laatste editie van @BorrelAalsmeer legde fotograaf Cor  van der Groef van Double Focus Fotografie het event vast met de camera en de muzikale omlijsting was in handen van zangeres Heidy Crooymans en gitarist René Nijenhuis. Nicole Wegman exposeerde als kunstenares diverse werken en voorzitter Ruud Goedknecht exposeerde namens Stichting Barbarugo.

Er werden weer mooie prijzen verloot, Chocolade Atelier Le Chat serveerde zelfgemaakte bonbons met het logo van @BorrelAalsmeer erop en De Oliebollentaxi trakteerde iedereen op overheerlijke oliebollen. Topverhuur was net als voorgaande edities verantwoordelijk voor de techniek.

Langs deze weg wil Ingrid Claasen iedereen hartelijk bedanken voor de support, samenwerking en redactionele aandacht de afgelopen 4 jaar.

Laatst bewerkt op: 17 januari 2017 08:50

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde laatste editie @BorrelAalsmeer

Afgelopen donderdag vond de druk bezochte 50ste en tevens laatste editie plaats van @BorrelAalsmeer. Organisator Ingrid Claasen opende de borrel door de netwerkers mee te nemen in 4 jaar van hoogtepunten maar ook enkele dieptepunten. Deze voordracht werd begeleid met een indrukwekkende fotocollage van diverse bijzondere momenten. Deze speech werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: