01 - Nooit Gedacht
Opening bibliotheek Dorpsstraat Uithoorn

Opening bibliotheek Dorpsstraat Uithoorn


Geplaatst op: 19 januari 2017

De verbouwing is een feit en de inrichting bijna voltooid. De laatste boeken zijn overgebracht vanuit de Hoeksteen en langzaam maar zeker vullen de kasten zich. De locatie aan de Dorpsstraat straalt een warme sfeer uit en straks met alle retro meubels wordt de kers op de taart geplaatst.

 

Op vrijdag 27 januari gaat de bibliotheek aan de Dorpsstraat vanaf 11.00 uur  open voor het publiek. De hele dag zal er koffie/thee met iets lekkers geserveerd worden. Vanaf half vier zal een actrice uit de jeugdvoorstelling ‘De Nieuwe Kleren van de Keizer (6+)’ voorlezen. Voor deze gelegenheid, en speciaal voor de kinderen, gekleed in haar originele theaterkostuum zoals zij dat ook zal dragen tijdens de voorstelling in Schouwburg Amstelveen op 29 januari. Daarna is het tijd voor de officiële openingshandeling. Wethouder Ria Zijlstra zal om 16.00 uur op een bijzondere manier de bibliotheek openen.

 

De openingsuren op vrijdag in de Dorpsstraat zijn voortaan van 11.00 uur tot 20.00 uur. Van 11.00 tot 14.00 uur starten we met een proef met Selfservice-uren. Tijdens deze uren zijn er gastvrouwen/gastheren aanwezig om bezoekers welkom te heten en te ondersteunen bij het gebruik van de bibliotheekfaciliteiten. In de bibliotheek komt naast een inleverkast ook een betaalautomaat. Hiermee kunnen bijvoorbeeld tickets voor internetgebruik besteld betaald worden.

Laatst bewerkt op: 19 januari 2017 22:46

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opening bibliotheek Dorpsstraat Uithoorn

De verbouwing is een feit en de inrichting bijna voltooid. De laatste boeken zijn overgebracht vanuit de Hoeksteen en langzaam maar zeker vullen de kasten zich. De locatie aan de Dorpsstraat straalt een warme sfeer uit en straks met alle retro meubels wordt de kers op de taart geplaatst.   … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: