001 -Brouwer Transport
Amnesty Uithoorn zoekt collectanten

Amnesty Uithoorn zoekt collectanten


Geplaatst op: 22 januari 2017

Amnesty Uithoorn zoekt collectanten

 

Voor de collecteweek van 5 tot en met 11 maart 2017 zoekt Amnesty Uithoorn collectanten. Vorig jaar waren er rond de 50 vrijwilligers op pad. Dit jaar zijn we in het bijzonder op zoek naar nieuwe collectanten die willen collecteren in de nieuwe wijken en in Legmeer-West. Het gaat om enkele straten per collectant en het kost ongeveer 2 uurtjes tijd.

 Amnesty is onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen nemen we voor onze acties en onderzoek geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. In 2016 gingen in heel Nederland 17.000 collectanten langs de deuren en werd ruim € 1,45 miljoen opgehaald. De collecte is een belangrijke bron van inkomsten voor Amnesty. Met de opbrengst van de collecte kunnen we de strijd tegen mensenrechtenschendingen voortzetten.

 Word collectant 
U kunt zich aanmelden als collectant bij Simone Quelle, tel: 0625318338, of via de website van Amnesty, www.amnesty.nl onder ‘Doe mee’.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Amnesty Uithoorn zoekt collectanten

Amnesty Uithoorn zoekt collectanten   Voor de collecteweek van 5 tot en met 11 maart 2017 zoekt Amnesty Uithoorn collectanten. Vorig jaar waren er rond de 50 vrijwilligers op pad. Dit jaar zijn we in het bijzonder op zoek naar nieuwe collectanten die willen collecteren in de nieuwe wijken en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: