02 - Senior  sportief actief 2e week
Vrouw gewond aangetroffen op carpoolplaats Vinkeveen

Vrouw gewond aangetroffen op carpoolplaats Vinkeveen


Geplaatst op: 23 januari 2017

De politie heeft in de nacht van zondag 22 op maandag 23 januari een gewonde vrouw aangetroffen op de carpoolplaats in Vinkeveen.

Agenten kwamen af op een melding en troffen de vrouw midden op de parkeerplaats aan. De vrouw gaf aan mishandeld te zijn maar was niet meer goed bij bewustzijn. Toch heeft de politie een verdachte in deze zaak aangehouden. In Amsterdam werd een auto langs de kant gezet met daarin een man. Hij is overgebracht naar een cellencomplex. De auto is voor nader onderzoek in beslag genomen.

Een politiehond heeft na het incident de carpoolplaats afgezocht. De verdachte zou namelijk een telefoon uit de auto hebben gegooid. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog een raadsel. De politie doet verder onderzoek en de vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis.

Laatst bewerkt op: 23 januari 2017 10:05

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrouw gewond aangetroffen op carpoolplaats Vinkeveen

De politie heeft in de nacht van zondag 22 op maandag 23 januari een gewonde vrouw aangetroffen op de carpoolplaats in Vinkeveen. Agenten kwamen af op een melding en troffen de vrouw midden op de parkeerplaats aan. De vrouw gaf aan mishandeld te zijn maar was niet meer goed bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: