01 - Nooit Gedacht

Workshop 'De blitz met Pasen' bij Cursusproject


Geplaatst op: 12 maart 2012

Ook dit jaar kunt u weer onder vakkundige begeleiding van Peter en Trudy Bon een prachtig tafelstuk voor Pasen maken. Dit tafelstuk zal zeker een eyecatcher in uw woning worden. Uw huis wordt met deze bloemenpracht geweldig opgewaardeerd en wie wil dat niet in deze crisistijd? De workshop is op dinsdag van 20.00 - 22.00 uur, op 3 april. De workshop vindt plaats in De Boei, Kerklaan 32,Vinkeveen. Cursuskosten: € 5,00 .En materiaalkosten: € 27,50. Opmerkingen: meenemen: een snoeischaartje en een scherp mes. Inschrijven kan via de Rabobank of via internet op www.cursusproject.nl
Wie meer wil weten over inschrijven, cursustijden en betalen, kan bellen 0297 261849, of mailen: auwert@casema.nl Nieuws vindt u ook bij http://cursusproject.hyves.nl of volg ons op Twitter; @Cursusproject.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop 'De blitz met Pasen' bij Cursusproject

Ook dit jaar kunt u weer onder vakkundige begeleiding van Peter en Trudy Bon een prachtig tafelstuk voor Pasen maken. Dit tafelstuk zal zeker een eyecatcher in uw woning worden. Uw huis wordt met deze bloemenpracht geweldig opgewaardeerd en wie wil dat niet in deze crisistijd? De workshop is op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: