001 - Escaperoom aglemeen
Lever je Douwe Egberts punten in voor de voedselbank

Lever je Douwe Egberts punten in voor de voedselbank


Geplaatst op: 24 januari 2017

De Lions clubs zijn na het grote succes van voorgaande jaren landelijk weer de actie ‘Koffie voor de voedselbanken” gestart in samenwerking met Douwe Egberts.

Deze actie leverde in december 2015 maar liefst 330.000 pakken koffie op voor de voedselbanken. Ook in onze gemeente was massaal gehoor gegeven aan de oproep van de Lions clubs om de DE punten te doneren aan onze lokale voedselbanken. In totaal zijn er vorig jaar meer dan 944.000 punten binnengehaald, die verzilverd zijn bij Douwe Egberts voor bijna 2.000 pakken koffie!

 

Dit jaar willen de Lions clubs van Mijdrecht Wilnis en Vinkeveen Waverveen weer hun steentje bijdragen om onze eigen voedselbank De Ronde Venen te ondersteunen in deze moeilijke tijden. Ook in onze gemeente zijn honderden personen afhankelijk van onze voedselbank.  De door u ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de Voedselbank De Ronde Venen.

Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties met 15% te verhogen. Geef uw D.E. Waardepunten dus nog meer waarde en stel deze ter beschikking aan onze voedselbank!

 

De actie zal ditmaal worden gecombineerd met het inzamelen van oud en vreemd geld. Dit geld wordt omgewisseld via de Nederlandse Lions werkgroep Blinden in euro’s en voor iedere 10 euro kan in de 3e wereld een blinde aan staar worden geopereerd, waarna men weer normaal kan zien. Bijna iedere Nederlander heeft wel oud of vreemd geld in huis liggen waar niets mee wordt gedaan. Dankzij deze actie is er nu een prachtige bestemming voor.

 

Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, en uw oud & vreemd geld kunt u t/m eind februari inleveren op de volgende adressen in Vinkeveen: Jumbo, Albert Heijn, SMC De Bron, Maria-Oord (receptie), drogisterij De Bree en De Groentehal, in Mijdrecht:: beide Albert Heijn vestigingen (op Leicester 13 en De Passage 26), Boni, Hema, Smit Visdelicatessen, in Wilnis: Jumbo, De Barones en in De Hoef bij De Strooppot.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lever je Douwe Egberts punten in voor de voedselbank

De Lions clubs zijn na het grote succes van voorgaande jaren landelijk weer de actie ‘Koffie voor de voedselbanken” gestart in samenwerking met Douwe Egberts. Deze actie leverde in december 2015 maar liefst 330.000 pakken koffie op voor de voedselbanken. Ook in onze gemeente was massaal gehoor gegeven aan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: