001 - Homan Zonnepanelen
Heeft u ideeën om Aalsmeer leefbaarder te maken?

Heeft u ideeën om Aalsmeer leefbaarder te maken?


Geplaatst op: 24 januari 2017

Veel Aalsmeerders vinden Aalsmeer een fijne gemeente om te wonen, te werken en te leven. Dat betekent niet dat wij als direct aangrenzende gemeente van Schiphol geen last van de luchthaven hebben. Stichting Leefomgeving Schiphol (SLS) is er voor inwoners en ondernemers die veel hinder ondervinden van de luchthaven. Vanaf februari kunnen gemeenten en maatschappelijke organisaties in de directe omgeving van Schiphol projecten indienen bij de SLS die de leefbaarheid of de sociale betrokkenheid verbeteren.

Robbert-Jan van Duijn, wethouder Schiphol: “Dit is een kans om projecten te verwezenlijken die Aalsmeer leefbaarder, socialer en aantrekkelijker maken. Natuurlijk kunnen wij dat niet zonder u. U als inwoner, ouder, oudere, ondernemer, werknemer, bestuurder, student of vrijwilliger weet immers als geen ander waar onze gemeenschap behoefte aan heeft. Daarom nodig ik u allen van harte uit voor een brainstormsessie op 8 februari over mogelijke projecten voor de SLS. Graag tot dan!”

 

Brainstormsessie projecten Stichting Leefomgeving Schiphol
Datum: 8 februari 2017
Locatie: Oude Veiling
Tijd: van 20.00 -22.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur
Graag aanmelden via communicatie@amstelveen.nl  


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Heeft u ideeën om Aalsmeer leefbaarder te maken?

Veel Aalsmeerders vinden Aalsmeer een fijne gemeente om te wonen, te werken en te leven. Dat betekent niet dat wij als direct aangrenzende gemeente van Schiphol geen last van de luchthaven hebben. Stichting Leefomgeving Schiphol (SLS) is er voor inwoners en ondernemers die veel hinder ondervinden van de luchthaven. Vanaf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: