001- Uithoorn

Mindere wedstrijd voor Atlantis B3


Geplaatst op: 12 maart 2012

Het door Idema gesponsorde Atlantis B3 speelde zaterdag 10 maart tegen Reflex B1. Het zou een lastige wedstrijd worden en daar waren de spelers ook op voorbereid.

In de aanval begonnen: Wouter, Sean, Myrthe en Demi. In de verdediging startten Richard, Gerben, Yvanka en Charlotte. Anna begon de eerste de helft als wissel langs de kant en helaas is Miranda geblesseerd.

De eerste 15 minuten begonnen niet geweldig voor de thuisploeg. Er werden in de verdediging fouten gemaakt en de stand werd al snel 0-2 voor de tegenstander, Reflex. De aanvallen waren fel, er werden kansen gecreëerd, maar niet afgemaakt. Daardoor liep de achterstand verder uit tot 0-5, maar na een goed lopende aanval scoorde Wouter het eerste doelpunt voor Atlantis.

Na rust werd er vrijwel direct een dame gewisseld. Atlantis bleef fel spelen en kreeg veel kansen, dit uitte zich in een stand van 3-8, waarbij de doelpunten vielen door Myrthe en Richard. Na helaas wat verzwakkingen in de verdediging, speelde Reflex daar goed op in en bleef scoren. Toch kwam er aan het einde van de wedstrijd nog een mooi schot van Wouter wat de eindstand bracht op 4-15 in het voordeel van Reflex.

Atlantis B3 heeft veel van deze wedstrijd mogen leren en de spelers zijn dit zaalseizoen erg gegroeid. Het team gaat met opgeheven hoofd richting het buitenseizoen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mindere wedstrijd voor Atlantis B3

Het door Idema gesponsorde Atlantis B3 speelde zaterdag 10 maart tegen Reflex B1. Het zou een lastige wedstrijd worden en daar waren de spelers ook op voorbereid. In de aanval begonnen: Wouter, Sean, Myrthe en Demi. In de verdediging startten Richard, Gerben, Yvanka en Charlotte. Anna begon de eerste de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: