Atlantis B2 wint in Koog aan de Zaan

Geplaatst op: 12 maart 2012

Afgelopen zaterdag 10 maart speelde het door Rabobank gesponsorde team Atlantis B2 in Koog aan de Zaan tegen KZ Hiltex B3.
De eerste aanval bestond uit Jelle van Wermeskerken, Koen van Wermeskerken, Echica Warrels en Sarina Oliemans. In de verdediging stonden Davey van Putten, Casper van Vliet, Joy Trompert en Willemieke Meints. Al gauw scoorde Atlantis B2 met een doorloopbal van Sarina. Helaas scoorde de tegenstander daarna een schot. Maar Atlantis hield de moed erin. Davey scoorde een mooi schot. De tegenstander liet het er niet bij zitten en scoorde een tegendoelpunt. Het stond 2-2. Er werd gewisseld van vak en functie. Maar Atlantis B2 kreeg de smaak te pakken en scoorde drie doelpunten achter elkaar! Het stond 2-5. De teams waren aan elkaar gewaagd en scoorden nu om de beurt een doelpunt, waardoor de rust in gegaan werd met een stand van 5-7.

In de rust sprak coach Niels van Oudenallen Atlantis toe en zei dat ze rustig en gefocust moesten blijven. Het team was nog niet bij de overwinning. Vol moed gingen Atlantis de tweede helft in. Aisha Keijman kwam er in de tweede helft in voor Willemieke. Al snel scoorde Sarina haar vierde doelpunt van deze wedstrijd via een doorloopbal. Het team was goed op dreef. Echica scoorde er nog een mooie doorloopbal achteraan. De tegenstander kwam nog terug tot een stand van 7-9, waarna Atlantis B2 nog een mooie wegtrekbal scoorde. De eindstand was 8-10. Coach Niels was erg trots op zijn team. Het was een spannende wedstrijd. De teams waren erg aan elkaar gewaagd, maar Atlantis B2 heeft laten zien dat zij net een tikkeltje beter waren. Atlantis B2 heeft in dit zaalseizoen een hele vooruitgang gemaakt.

Atlantis B2 bedankt alle supporters voor de aanmoedigingen tijdens dit zaalseizoen.

Afgelopen zaterdag 10 maart speelde het door Rabobank gesponsorde team Atlantis B2 in Koog aan de Zaan tegen KZ Hiltex B3.De eerste aanval bestond uit Jelle van Wermeskerken, Koen van Wermeskerken, Echica Warrels en Sarina Oliemans. In de verdediging stonden Davey van Putten, Casper van Vliet, Joy Trompert en Willemieke … Lees meer »