001 - Escaperoom aglemeen
Sfeervol winterconcert KnA

Sfeervol winterconcert KnA


Geplaatst op: 28 januari 2017

Op zaterdag 11 februari vindt het jaarlijkse Midwinterconcert van Muziekvereniging KnA plaats in De Schutse in Uithoorn.

Tijdens dit concert zal het KnA Orkest natuurlijk acte de présence geven maar daarnaast zullen er ook optredens zijn met violisten en cellisten. Deze, veelal jonge, muzikanten treden samen met het orkest op met speciaal voor deze gelegenheid geschreven arrangementen.

De sfeer van de muziek is als de midwinter; soms mysterieus en zelfs zwaar als een dik pak sneeuw, soms gevoelig, als de lichte trilling van de opkomende lente. Het prachtige Anne Frank met een vioolsoliste, het bekende Dances with Wolves met een celliste, Le Cygne (de zwaan) uit het Carnival des Animaux met violosten en cellisten vormen slechts een greep uit het repertoire.

KnA is een zeer actieve muziekvereniging die op veel verschillende manieren probeert mensen te enthousiasmeren naar muziek te luisteren en zelfs een instrument te leren bespelen. In dit kader zijn er in de afgelopen jaren een paar projecten opgestart zoals het project op de basisscholen en ook de Middelbare Muziek Meesters. Daarnaast zoekt de vereniging ook tal van initiatieven om het samen muziek maken te bevorderen. Eerder werd al samengewerkt met een aantal zangers en zangeressen, gitaristen, een kinderkoor en een violiste. Dit smaakte naar meer!

Daarnaast zullen de Middelbare Muziek Meesters, zij zijn afgelopen september pas begonnen met de lessen, en de leden van het leerlingenorkest een paar stukken meespelen.

Kaarten voor dit concert kosten € 7,50 in de voorverkoop verkrijgbaar bij de leden van het orkest en bij Digitotaal CSU aan de J. V.d. Vondellaan 37 in Uithoorn. Aan de deur kosten de kaarten € 10,00. Het concert begint om 20.00 uur in De Schutse, Uithoorn.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sfeervol winterconcert KnA

Op zaterdag 11 februari vindt het jaarlijkse Midwinterconcert van Muziekvereniging KnA plaats in De Schutse in Uithoorn. Tijdens dit concert zal het KnA Orkest natuurlijk acte de présence geven maar daarnaast zullen er ook optredens zijn met violisten en cellisten. Deze, veelal jonge, muzikanten treden samen met het orkest op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: