001 -Brouwer Transport
Kanovereniging De Ronde Venen geeft lezing branding-varen

Kanovereniging De Ronde Venen geeft lezing branding-varen


Geplaatst op: 30 januari 2017

Op de woensdagavond 15 februari organiseert de club een lezing over branding kajakken. Iedereen wordt uitgenodigd om te komen luisteren naar de lezing. Rien Hagenaars, schrijver van het boek “Brandingvaren in de Lage Landen, verzorgt deze avond.    

 

Het branding-varen is één van de vele disciplines die het kanovaren kent. Snelheid, balans en adrenaline zijn de kernwoorden binnen deze tak. Het surfen door de brandig is niet nieuw, maar nog wel een onbekende sport. In tegenstelling tot het wildwater kajakken is de kust van de Noordzee dichtbij en biedt volop mogelijkheden. Volgens Rien Hagenaars wordt het geen saaie powerpoint presentatie maar een dynamische en interactieve avond.

 

De lezing duurt ongeveer twee uur en begint om 20.00 uur op de Herenweg 196. Graag even melden als u komt. Dan kunnen de club daar rekening mee houden. Aanmelden kan via: k.v.de.ronde.venen@gmail.com

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kanovereniging De Ronde Venen geeft lezing branding-varen

Op de woensdagavond 15 februari organiseert de club een lezing over branding kajakken. Iedereen wordt uitgenodigd om te komen luisteren naar de lezing. Rien Hagenaars, schrijver van het boek “Brandingvaren in de Lage Landen, verzorgt deze avond.       Het branding-varen is één van de vele disciplines die het kanovaren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: