02 - Senior  sportief actief 2e week
Vernieuwing winkelcentrum De Lindeboom in volle gang

Vernieuwing winkelcentrum De Lindeboom in volle gang

Vernieuwing winkelcentrum De Lindeboom in volle gang

Geplaatst op: 30 januari 2017

Begin januari 2017 startte aannemer Bébouw Midreth met de sloop van een deel van het winkelcentrum De Lindeboom in het Mijdrechtse centrum.

Wethouder David Moolenburgh: “Met de start van de sloop wordt de vernieuwing van het winkelcentrum De Lindeboom nu goed zichtbaar voor iedereen. Deze actie vormt een van de projecten die als gemeente momenteel uitvoeren om het centrum van Mijdrecht ‘aantrekkelijker en multifunctioneler’ te maken.”                    

Komst van een Action

Aannemer Bébouw Midreth werkt in opdracht van eigenaar Hoorne aan de revitalisering van winkelcentrum De Lindeboom. Belangrijke onderdelen daarvan vormen de vestiging van een Action op de eerste etage van het winkelcentrum en het optimaliseren van de gevels en de passage.

Planning Lindeboom

Begin januari 2017 is gestart met de sloop van een deel van het winkelcentrum. De uitvoering verloopt in fasen om overlast voor winkeliers en winkelend publiek zoveel mogelijk te beperken. De Action wordt naar verwachting in november 2017 opgeleverd. De tweede fase bestaat uit de vernieuwing van de Boni-supermarkt. In deze fase wordt ook een verbinding aangebracht tussen het Burgemeester Haitsmaplein en het Kerkplein bij de Janskerk. De verwachting is dat eind 2018 de vernieuwing van het complete Winkelcentrum Lindeboom gereed is.

Aantrekkelijk Centrum Mijdrecht

De vernieuwing van De Lindeboom vormt een van de projecten van de gemeente om het centrum van Mijdrecht aantrekkelijker te maken. Een ander aansprekend project vormt de ‘sloop en bouw van de Molenhof’ op de hoek van de Dorpstraat / Kerkvaart. Tegelijkertijd werkt de gemeente aan de openbare ruimte in het gehele centrum. Denk daarbij aan de verlichting, bestrating, het groen maar ook aan het aanpakken van de OV-halte Rondweg en het intensiveren van samenwerking met centrumpartners.

Laatst bewerkt op: 30 januari 2017 14:37

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vernieuwing winkelcentrum De Lindeboom in volle gang

Begin januari 2017 startte aannemer Bébouw Midreth met de sloop van een deel van het winkelcentrum De Lindeboom in het Mijdrechtse centrum. Wethouder David Moolenburgh: “Met de start van de sloop wordt de vernieuwing van het winkelcentrum De Lindeboom nu goed zichtbaar voor iedereen. Deze actie vormt een van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: