001 - Homan Zonnepanelen

Basisscholieren ontvangen boekje Kies je Sport


Geplaatst op: 29 januari 2017

Dit voorjaar kunnen kinderen van alle basisscholen in gemeente De Ronde Venen weer meedoen aan Kies je Sport. Met dit project kunnen kinderen kennismaken met verschillende sporten. Er worden meer dan vijftig sportkennismakingscursussen bij verschillende sportaanbieders aangeboden. Zo maken ze dus niet alleen kennis met de sport, maar ook met de sportaanbieder zelf. Als dit bevalt, kunnen ze lid worden. Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 in de gemeente De Ronde Venen ontvangen in februari via school het Kies je Sport-boekje met daarin een overzicht van alle activiteiten. Kinderen kunnen zich tot en met zondag 5 maart aanmelden op www.sportservicederondevenen.nl.  

Boekje

Uit het boekje kiezen de kinderen een sport waarvan zij een cursus van drie tot vijf trainingen willen volgen. Na de sluitingstermijn ontvangen ze een bevestiging met meer informatie over de cursus. Kinderen uit de gemeente De Ronde Venen die buiten de gemeente naar school gaan kunnen op de website www.sportservicederondevenen.nl het boekje digitaal bekijken.

Succesvol project

Kies je Sport is een sportstimuleringsproject dat wordt aangeboden door gemeente De Ronde Venen en wordt uitgevoerd door Sportservice De Ronde Venen. De afgelopen jaren is dit project uitgegroeid is tot een groot succes. Met vragen kan contact worden opgenomen met projectleider Jorrit Hansen via telefoonnummer  0347 – 77 87 88 of e-mailadres jorrit.hansen@sportserviceprovincieutrecht.nl.  

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Basisscholieren ontvangen boekje Kies je Sport

Dit voorjaar kunnen kinderen van alle basisscholen in gemeente De Ronde Venen weer meedoen aan Kies je Sport. Met dit project kunnen kinderen kennismaken met verschillende sporten. Er worden meer dan vijftig sportkennismakingscursussen bij verschillende sportaanbieders aangeboden. Zo maken ze dus niet alleen kennis met de sport, maar ook met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: