BlomBlom Mijdrecht
Win een ritje met de strooiwagen

Win een ritje met de strooiwagen


Geplaatst op: 31 januari 2017

Bent u benieuwd naar het werk van onze gladheidsbestrijders? 8 inwoners krijgen de kans om een ijskoude winteravond mee te rijden met één van de strooiwagens in De Ronde Venen. Bij een strooiactie vertrekken 5 strooiwagens vanuit Wilnis en 3 strooiwagens vanuit Abcoude.

Wilt u kans maken om mee te rijden tijdens een preventieve strooiactie? Stuur dan een e-mail naar communicatie@derondevenen.nl met uw naam, telefoonnummer, vanaf welke plaats (Abcoude of Wilnis) u wilt vertrekken én probeer antwoord te geven op de volgende vragen:

  • Hoeveel kilometer rijden de strooiwagens bij een strooiactie?
  • Hoeveel kilo strooizout wordt er per preventieve strooiactie gebruikt?
  • Hoeveel medewerkers van de gemeente zijn betrokken bij gladheidsbestrijding in De Ronde Venen?

Spelregels

De 8 inwoners die de vragen zo juist mogelijk beantwoorden, worden uitgenodigd mee te rijden. De gladheidsbestrijders kunnen niet precies voorspellen wanneer de strooiwagens de weg op gaan. Als er een strooiactie wordt ingepland, belt coördinator Henk Dalebout u aan het einde van een middag en vraagt hij u begin van die avond (rond 19.00 uur) naar één van de verzamelpunten te komen. Vanaf daar vertrekken de strooiwagens de weg op.

Laatst bewerkt op: 31 januari 2017 08:57

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Win een ritje met de strooiwagen

Bent u benieuwd naar het werk van onze gladheidsbestrijders? 8 inwoners krijgen de kans om een ijskoude winteravond mee te rijden met één van de strooiwagens in De Ronde Venen. Bij een strooiactie vertrekken 5 strooiwagens vanuit Wilnis en 3 strooiwagens vanuit Abcoude. Wilt u kans maken om mee te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: