02 - Senior  sportief actief 2e week

Open Dagen bij Tennisclub Uithoorn voor senioren en junioren


Geplaatst op: 12 maart 2012

De ideale manier om kennis te maken met tennis op gravel. Kom naar de Open Dagen van Tennisclub Uithoorn. De komende 2 weken organiseert Tennisclub Uithoorn (T.C.U.) twee Open Dagen op haar tennispark aan de Hollandse Dijk 3 (in het Libellebos).

Op zondag 18 maart is de Open Dag voor senioren. Van 10-12 uur kunt u zelf proberen hoe leuk tennis is onder begeleiding van en met een van de tennisleraren. Ook dan zullen leden van het bestuur en de technische commissie aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. En om 12.00 uur begint dan het Openingstoernooi voor de senioren.

Op zaterdag 24 maart is de Open Dag voor de jeugd (junioren tot 18 jaar) en kunt u van 13 tot 15 uur (met uw kinderen) zelf proberen hoe leuk tennis is. Onder begeleiding van een van de tennisleraren kan gespeeld worden op 1 van de 7 verlichte gravelbanen. Sinds een aantal seizoenen beschikt de club ook over twee verlichte minibanen waarop de allerkleinsten aan de slag kunnen. De minibanen worden ook door de oudere junioren en senioren intensief gebruikt om in te spelen, om hun techniek te oefenen of gewoon voor de lol. TCU heeft zich aangesloten bij de open dagen van de KNLTB. Voor meer informatie zie: www.opentennisdagen.nl/deelnemers/tc-uithoorn

Om 15.00 uur begint het Openingstoernooi voor de jeugdleden. Dan kunt u meteen ervaren hoe het toegaat bij de vereniging. Kom dus kennismaken. Leden van het bestuur en de jeugdcommissie zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en u een indruk te geven.

Vrij spelen en competitie
Leden kunnen van 's morgen vroeg tot 's avonds laat (9 - 23 uur) ongedwongen genieten van hun sport en na afloop nog een gezellig drankje nuttigen. Ook voor competitiespelers is er voldoende ruimte om te trainen en wedstrijden te spelen. De niveaus variëren van speelsterkte 3 tot en met speelsterkte 9. Daarnaast besteedt T.C. Uithoorn al jarenlang veel zorg aan de ontwikkeling van jeugdig talent. Het clubhuis ligt midden op het park en heeft een verhoogd terras, waar u een goed uitzicht over de banen heeft. De competitie is druk bezet. Ook de vele eigen toernooien worden zeer druk bezocht door de leden. Daarnaast organiseert de vereniging al meer dan 30 jaar eind juni het bekende Open Ute Hoirne Toernooi, waarbij ook leden van andere verenigingen kunnen inschrijven.

De oudste tennisvereniging van Uithoorn
Tennisclub Uithoorn, opgericht in 1955 en is de oudste tennisvereniging van Uithoorn. De vereniging telt ruim 600 leden en heeft bijna 200 jeugdleden.

Activiteiten
T.C.U. is een zeer actieve tennisvereniging en organiseert tijdens het tennisseizoen veel activiteiten. Zo kunt u meedoen met de mixed-avonden (woensdag en vrijdagavond), jeugdtoernooien, clubkampioenschappen, open jeugd en senioren toernooi en een diversiteit aan overige activiteiten waar u aan deel kunt nemen. Voor meer informatie en eventueel inschrijven kunt u de website bezoeken: www.tcuithoorn.nl.

Voor iedereen die zich tijdens de Open Dagen (voor het eerst) inschrijft, geldt een aantrekkelijke korting op het eerste jaar lidmaatschap: € 10,00 voor junioren, € 20,00 voor senioren

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Dagen bij Tennisclub Uithoorn voor senioren en junioren

De ideale manier om kennis te maken met tennis op gravel. Kom naar de Open Dagen van Tennisclub Uithoorn. De komende 2 weken organiseert Tennisclub Uithoorn (T.C.U.) twee Open Dagen op haar tennispark aan de Hollandse Dijk 3 (in het Libellebos). Op zondag 18 maart is de Open Dag voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: