001 - Escaperoom aglemeen
Prinselijk Proeven en Lions sponsoren binnentuin Careyn Maria Oord

Prinselijk Proeven en Lions sponsoren binnentuin Careyn Maria Oord


Geplaatst op: 31 januari 2017

Bewoners van de gesloten afdeling van Careyn Maria Oord in Vinkeveen kunnen helaas bijna geen gebruik meer maken van hun binnentuin. De tuin is voor hen onbereikbaar geworden door jarenlange verzakking van de bodem. Dit betekent voor de bewoners dat ze nauwelijks meer op eigen gelegenheid een luchtje kunnen scheppen.

Careyn Maria Oord is daarom een project gestart om de binnentuin op te knappen. Zij zoeken nu actief naar sponsors voor het totaal benodigde bedrag van €75.000. De Lions club Vinkeveen Waverveen is een van die sponsors en heeft afgelopen september de opbrengst van meer dan  €2.500 uit hun jaarlijkse Amuse tocht op de Vinkeveense Plassen al geschonken aan dit project. Tijdens deze amusetocht heeft Prinselijk Proeven uit Mijdrecht een wijnproeverij aangeboden en flessen wijn aan de gasten op de boot verkocht. De opbrengst hieruit van meer dan € 400 is door de eigenaren Jochem en Vivienne Prins aan de Lions geschonken ten behoeve van dit project. Daarmee draagt Prinselijk Proeven haar steentje bij aan de totstandkoming van een mooie nieuwe binnentuin.


Laatst bewerkt op: 31 januari 2017 12:12

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prinselijk Proeven en Lions sponsoren binnentuin Careyn Maria Oord

Bewoners van de gesloten afdeling van Careyn Maria Oord in Vinkeveen kunnen helaas bijna geen gebruik meer maken van hun binnentuin. De tuin is voor hen onbereikbaar geworden door jarenlange verzakking van de bodem. Dit betekent voor de bewoners dat ze nauwelijks meer op eigen gelegenheid een luchtje kunnen scheppen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: