01 - Nooit Gedacht
Nieuw in De Ronde Venen: De Ronde Venen Bokaal

Nieuw in De Ronde Venen: De Ronde Venen Bokaal


Geplaatst op: 3 februari 2017

Op zaterdag 17 juni organiseert SV Hertha voor het eerst een groot toernooi voor 35+ en 45+ teams: de Ronde Venen Bokaal.

Tijdens dit toernooi strijden waarschijnlijk zo’n 30 teams in poules op sportieve en ludieke wijze strijden om de prijzen. De wedstrijden beginnen om 13:00 en zijn aan het eind van de middag afgelopen. Voor de (kleine) kinderen is er voldoende vermaak geregeld, zodat deelnemers hun aandacht volledig op het spel kunt richten.

En als klap op de vuurpijl zal aansluitend voor de tweede keer het evenement ‘VinkCuisine’ bij Hertha plaatsvinden, waardoor alle deelnemers en toeschouwers voor een zacht prijsje kunnen genieten van allerlei culinaire hoogstandjes uit de Ronde Venen. Uiteraard zal SV Hertha ook zorgen voor goede live muziek.

 

Het loopt hard met de aanmeldingen, maar er is nog plaats voor een aantal (club)teams. Ook damesteams zijn overigens van harte welkom om mee te doen.

Clubs kunnen teams aanmelden door een mail te sturen aan: derondevenenbokaal@hertha.nl. Meer informatie nodig? Neem dan contact op met Frank Vousten (06-519 783 66) of Pieter Kes (06-514 416 92)

Laatst bewerkt op: 3 februari 2017 11:21

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw in De Ronde Venen: De Ronde Venen Bokaal

Op zaterdag 17 juni organiseert SV Hertha voor het eerst een groot toernooi voor 35+ en 45+ teams: de Ronde Venen Bokaal. Tijdens dit toernooi strijden waarschijnlijk zo’n 30 teams in poules op sportieve en ludieke wijze strijden om de prijzen. De wedstrijden beginnen om 13:00 en zijn aan het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: