001 -Family

Peperdure sportwagen in de sloot bij Loenersloot


Geplaatst op: 5 februari 2017

Op de Rijksstraatweg bij Loenersloot is zondagochtend een Duitse automobilist van de weg geschoten en te water geraakt. Zijn gele Audi R8 verdween bijna volledig in het water van de Angstel.

De man verloor de macht over het stuur na een "stuurmanoeuvre". Via het raampje is hij uit zijn auto geklommen en naar de kant gezwommen. Daar is de bestuurder door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hij had geen verwondingen. Volgens de politie had de man het "alleen erg k-k-koud!"

Nadat de bestuurder was opgewarmd, is hij naar zijn hotel in Vinkeveen gebracht. De R8 is met een prijskaartje van zeker 225.000 euro een van de duurste auto's van de Duitse autofabrikant Audi. De gezonken sportwagen is later in de ochtend met een kraanwagen op het droge getild.

 

 Laatst bewerkt op: 5 februari 2017 12:57

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Peperdure sportwagen in de sloot bij Loenersloot

Op de Rijksstraatweg bij Loenersloot is zondagochtend een Duitse automobilist van de weg geschoten en te water geraakt. Zijn gele Audi R8 verdween bijna volledig in het water van de Angstel. De man verloor de macht over het stuur na een "stuurmanoeuvre". Via het raampje is hij uit zijn auto … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: