02 - Senior  sportief actief 2e week
Winst voor de Vinken 2

Winst voor de Vinken 2


Geplaatst op: 6 februari 2017

Afgelopen zaterdag was Tweemaal Zes 5 in Maartensdijk de tegenstander voor de reserves van De Vinken, dat de opdracht heeft om te winnen om zo degradatie te voorkomen. Het werd 14-22 voor De Vinken 2. Een belangrijke stap naar handhaving.

Terug van blessures
De Vinken 2 heeft te kampen met een enorme blessuregolf. Robin van Petten blijft last houden van een knieprobleem. Arjan Lommers (enkelblessure) en Peter Koeleman (kniekwetsuur/achillespees) zijn op de weg terug. Lisa Hoogeboom-Kroon speelde haar laatste wedstrijd op 28 januari (zwangerschap). Mila Kroon en Romy Bras maken na respectievelijk ziekte en knieproblemen weer de eerste speelminuten. Coach Jasper van Peursem heeft inmiddels zijn spelerskaart laten activeren om het nijpende herentekort teniet te doen. Gelukkig zijn er ook een groot aantal invallers uit andere teams en een groot aantal niet-spelende leden met spelerskaarten beschikbaar.

Gastspelers
Met in de aanval Masha Hoogeboom, Lisa van Diemen (De Vinken A1), Jasper van Peursem, Ronald Mul (regelmatige invaller) en in de verdediging Eva Hemelaar (regelmatige invalster), Romy Bras, Pascal Hoogeboom, Stefan Oussoren (gelegenheidsaanvoerder) werd de wedstrijd begonnen. Roosmarijn Mooij mocht zich net als Jerom Stokhof bewijzen in De Vinken 1.

Vertrouwen
Tweemaal Zes 5 pakte in de eerste tien minuten een voorsprong: 2-0. Een fraaie doorloopbal en een afstandsschot van Eva Hemelaar trokken de stand in het gelijke. Masha Hoogeboom tekende de eerste Vinkenvoorsprong aan (2-3), maar de thuisploeg maakte via een wegtrekbal direct weer gelijk 3-3. De beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd en wisten het aanwezige publiek prima te vermaken. Door zes treffers van De Vinken (Stefan 1x, Pascal 3x en Jasper 2x,) en zeven treffers bij Tweemaal Zes 5 werd de tussenstand 10-9.

Ander spelbeeld
Direct na rust namen Masha Hoogeboom en haar broertje Pascal het tweede op sleeptouw. De 10-9 achterstand werd omgebogen naar 10-12. Na een tussenscore van TZ speelde Stefan de trefzekere Pascal wederom aan: 11-13. Invalster Lisa van Diemen deed eveneens tweemaal van zich horen: 11-15.
Ronald Mul rondde een goede draaiende aanval af: 13-17. Mila Kroon kwam binnen de lijnen, net als Arjan Lommers en in de slotfase mocht ook Peter Koeleman het werk afmaken. Stefan Oussoren maakte 13-18.
TZ bracht ook invallers binnen de lijnen en die zorgden voor 14-18. Arjan Lommers bekroonde zijn rentree met een fraai afstandsschot 14-19.
De slotfase was voor De Vinken. Masha Hoogeboom snelde langs haar tegenstandster en Stefan Oussoren wist tot tweemaal toe het strijdvaardige TZ te verrassen. Hij tilde de eindstand naar 14-22.

Thuiswedstrijd
Aanstaande zaterdag 11 februari 2017 is het aan het tweede om zich te revancheren op Luno. In Linschoten was De Vinken niet trefzeker in de slotfase, waardoor Luno 2 kon winnen. Om 14.00 uur is de wedstrijd in sporthal te Vinkeveen.

Laatst bewerkt op: 6 februari 2017 09:49

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winst voor de Vinken 2

Afgelopen zaterdag was Tweemaal Zes 5 in Maartensdijk de tegenstander voor de reserves van De Vinken, dat de opdracht heeft om te winnen om zo degradatie te voorkomen. Het werd 14-22 voor De Vinken 2. Een belangrijke stap naar handhaving. Terug van blessures De Vinken 2 heeft te kampen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: