01 - Nooit Gedacht
Servicepunt, Tympaan-De Baat en de Bibliotheek Vinkeveen verhuizen

Servicepunt, Tympaan-De Baat en de Bibliotheek Vinkeveen verhuizen


Geplaatst op: 6 februari 2017

Vinkeveen is een nieuw initiatief rijker. De Broedplaats. Een plek waar mensen kunnen werken, ontmoeten, ervaren en verbinden.

Voor Het Servicepunt, Tympaan- de Baat en de Bibliotheek Vinkeveen de perfecte gelegenheid om de handen ineen te slaan en samen een invulling te geven aan de ruimte aan de Herenweg 63 in Vinkeveen.

Op de  benedenverdieping van het voormalige Zusterhuis kunt u straks terecht om informatie en advies te vragen op het gebied van wonen, welzijn, werk en zorg. Maar u kunt ook direct uw boeken afhalen, een kopje koffie drinken en de krant lezen en misschien wel uw koffiezetapparaat laten repareren bij het Repair Café van Tympaan- De Baat.

Door de ruimte samen in te vullen vindt u als inwoner veel voorzieningen op één plaats. 

Een voorbeeld; Het Servicepunt helpt al langere tijd mensen de weg vinden naar het Taalpunt.  Op de nieuwe locatie zal een tweede Taalpunt gevestigd worden. Zo zal de drempel om de Nederlandse taal te verbeteren nog lager worden.

Ook kunt u hier straks weer binnen gebruik maken van de pinautomaat van de Rabobank.

Buurtbewoners worden van harte uitgenodigd om in het Buurtcafé hun buur(t) genoten te ontmoeten, maar ook om lezingen of creatieve bijeenkomsten te organiseren.

Naast deze voorzieningen vindt u op deze locatie ook nog een Coffee Corner, creatief therapeut, atelier, bewegingsinstituut, kindertherapeut en dagbesteding van Amerpoort.

Wij zien u graag vanaf 1 maart in de Broedplaats aan de Herenweg 63!

Wilt u meer informatie?  Dan kunt u terecht bij Het Servicepunt, zij zorgen er voor dat uw vraag op de juiste plaats komt.

De Bibliotheek Vinkeveen zal van 20 februari tot 1 maart dicht zijn in verband met de verhuizing. Het Servicepunt Vinkeveen zal 28 februari gesloten zijn. De overige Servicepunten en bibliotheken binnen De Ronde Venen zullen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Servicepunt, Tympaan-De Baat en de Bibliotheek Vinkeveen verhuizen

Vinkeveen is een nieuw initiatief rijker. De Broedplaats. Een plek waar mensen kunnen werken, ontmoeten, ervaren en verbinden. Voor Het Servicepunt, Tympaan- de Baat en de Bibliotheek Vinkeveen de perfecte gelegenheid om de handen ineen te slaan en samen een invulling te geven aan de ruimte aan de Herenweg 63 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: